photo homeblog.jpg      photo bloglovinblog.jpg      photo whoamIblog.jpg       photo instagramblog.jpg    

 photo tumblrblog.jpg       photo society6blog.jpg       photo twitter.jpeg       photo categoriesblog.jpg       photo linksblog.jpg       photo contactblog.jpg   


Sunday, March 29, 2009

Søndagstur


I dag har vi gått søndagstur i fineværet! Og i tillegg har jeg laget nesten 40 skillingsboller, nå skal vi spise oss ihel! Håper alle har hatt en super søndag!

Friday, March 27, 2009

FredagskveldI dag har jeg vært flink pike og gjort husarbeid! Sant skal sies, Kent var flinkest. I dag skal vi ha slappe av kveld, med sjokolade, chips og ca alt annet som legger seg på magen til bikinisesongen. Mens jeg sitter under dynen, drømmer jeg meg tilbake til da vi var i London, ååh!

Wednesday, March 25, 2009

Tuesday, March 24, 2009

Er våren kommet?

Blir mer og mer giret med tanke på at våren kanskje er kommet?! Det er sol ute, og jeg skal selvfølgelig ha seinvakt. Derfor blir det litt dårlig med oppdateringer også, jeg sover, jobber og spiser. Kjempe intressant! Mens vi venter på bedre tider, kan vi se på et bilde fra våren i fjor, og glede oss!

Wednesday, March 18, 2009

20.05.2009Electrolove 20. mai i Oslo. ENDELIG!

H O M E


Tuesday, March 17, 2009

Tirsdagstur


Siden det var så fint vær i dag, måtte vi nesten benytte anledningen til å gå på tur! Først prøvde vi å gå en liten tur med Toby, men det var mildt sagt umulig. Vi gikk rundtom i byn, innom Fretex for å se om vi fant noe fint, men den gang ei. Tilslutt endte vi opp på Godt Brød! Har dere gjort noe koselig i dag?

Sunday, March 15, 2009

Wednesday, March 11, 2009

Thursday, March 5, 2009

Torsdag
Nye sko, fra Din sko!
Håper alle har en kjempefin kveld!