photo homeblog.jpg      photo bloglovinblog.jpg      photo whoamIblog.jpg       photo instagramblog.jpg    

 photo tumblrblog.jpg       photo society6blog.jpg       photo twitter.jpeg       photo categoriesblog.jpg       photo linksblog.jpg       photo contactblog.jpg   


Friday, July 31, 2009

Velkommen i samlingen!

Photobucket
Det var på tide..

Tuesday, July 21, 2009

H&M Home

Jeg har fått H&M Home katalogen i posten, og jeg er helt i drømmeland når jeg ser i den! Får lyst til å flytte inn i katalogen! Jeg gleder meg til meg og min kjære en gang får eget hus, så jeg kan innrede det! Bare ta en titt på disse nydelige bildene! Jeg elsker interiør, og kunne kikket på bilder i timesvis!
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Monday, July 20, 2009

Oxford's

Photobucket
Photobucket
Endelig har jeg gått til innkjøp av Oxford's! You like? Har vurdert disse frem og tilbake lenge, også fant jeg de til halv pris! Jeg er i salgshimmelen for tiden! Men nå er det stopp, jeg skal bare ha en øyenskygge, også er jeg fornøyd! Tror jeg.

Nei, nå må jeg ut og handle, har store planer om å lage sjokoladekake, mmm!

Friday, July 17, 2009

Se min kjole!

Photobucket
Photobucket
Ny kjole, igjen! Har lenge vært litt småforelsket i den, og når jeg fant den til halv pris, av halv pris, visste jeg at det var et tegn! Nå må jeg nesten prøve å få gjort noe husarbeid, før jeg går bort og overrasker min kjære på jobb! Han har forresten klippet seg, og jeg er overbevist om at han hadde med et bilde av Edward Cullen til frisøren. Han sier at det hadde han selvfølgelig ikke. I dont mind!

Wednesday, July 15, 2009