photo homeblog.jpg      photo bloglovinblog.jpg      photo whoamIblog.jpg       photo instagramblog.jpg    

 photo tumblrblog.jpg       photo society6blog.jpg       photo twitter.jpeg       photo categoriesblog.jpg       photo linksblog.jpg       photo contactblog.jpg   


Wednesday, September 30, 2009

CAROLINE BLOMST

Photobucket
Sånn ser jeg ikke ut i dag. Egentlig ser jeg aldri sånn ut. Dagene består av regn, for lite søvn, og kulde. Jeg dør. Og siden jeg jobber i barnehage, er jeg ute og er ekstra kald. Jeg lover at jeg kommer sterkere tilbake når jeg får varmen igjen, og er uthvilt. Jeg hater kulde! Hvordan er været hos dere? Her er det meldt en grad på fredag. EN.

Tuesday, September 15, 2009

New shoes!

Photobucket
Vanligvis kjøper jeg ikke sko som er 12 cm høy. En av grunnene til dette er at jeg er 1.80. Men i dag måtte jeg!! Det var kjærlighet med første blikk! Eneste problemet er at de ikke er særlig behagelig å gå på, men øving gjør mester, right? Og so what om jeg ikke klarer å gå på de? Se hva de gjør med beina mine! De rekker opp til nussene, nesten!
Photobucket

Saturday, September 12, 2009

Thursday, September 10, 2009

Diana

Photobucket
Jeg fikk dette nydelige Diana kameraet til bursdagen, av min nydelige kjæreste! Er allerede godt i gang med film nummer to, og gleder meg skikkelig til å fremkalle de! Til dere som ikke vet hva et Diana kamera er/gjør, kan dere se her!

Sunday, September 6, 2009

Også var jeg 19..

Photobucket
Gratulerer til meg!

Saturday, September 5, 2009

18 going on 19

Photobucket
Nå skal jeg ut og treffe min bestemor, og etter det er det siste innkjøp til i kveld. Dette er tross alt min siste dag som 18 åring, det må feires. Håper alle har en kjempefin lørdag, her er det faktisk sol!

Wednesday, September 2, 2009

Working class hero!

Photobucket
Ca sånn ser jeg ut i dag! Må innrømme at bildet ikke er perfekt, men er begrenset hva man får til før man løper ut døren! Dere ser hvertfall min nye bukse, som er perfekt!! Nå sitter jeg på jobb, og ser på regnet som pøser. Heldigvis er jeg kledd for været, i mine små tøysko. Idiot! Hvordan er været hos deg? Holder dere også på å drukne? Jeg dør av at det kommer til å være sånt vær fram til april. OMG. Jeg skal ikke bevege meg utfor en dør, med mindre jeg .

Tuesday, September 1, 2009

Dolling!

Photobucket
Jeg har tatt på falske negler, og sitter her og føler meg lettere funksjonshemmet. I dag spiste jeg Fjordland raspeballer til middag, og vet dere at det er 1200 kalorier i en sånn pakke? Tenkte meg det, ikke jeg heller nemlig. Så da ble det akutt aerobic i stuen!