photo homeblog.jpg      photo bloglovinblog.jpg      photo whoamIblog.jpg       photo instagramblog.jpg    

 photo tumblrblog.jpg       photo society6blog.jpg       photo twitter.jpeg       photo categoriesblog.jpg       photo linksblog.jpg       photo contactblog.jpg   


Friday, November 27, 2009

Oh my!!

Photobucket
Har dere sett noe så fantastisk?! Jeg så de på minmote.no, og tenkte at det sikkert var sko til et par tusen. Helt til jeg ser prisen. 170 kr. HUNDREOGSYTTI!! Fraktekten er dyrere enn skoene, men det blir totalt 400, noe som absolutt er verdt det! De er fra forever 21, men ikke kjøp de i min størrelse, jeg må nemlig ha de!

Tuesday, November 17, 2009

Hjemme alene

PhotobucketPhotobucket
God morgen alle sammen! Som tittelen sier, er jeg alene hjemme, og skal være det i hele tolv dager! Hvordan skal jeg overleve? Hvem skal lage middag? Hvem skal stryke meg på ryggen til jeg sovner? Krise! Jeg har hvertfall fått Katrine til og overnatte noen netter, sånn at jeg ikke dør av ensomhet. Også har vi nettopp oppdaget at vi har TV kanaler. Vi har bare vært uten i et år. Og vi kunne altså hatt TV hele den tiden.

Saturday, November 14, 2009

2 og et halvt år!

Photobucket
Photobucket
I dag har meg og min kjære vært sammen i to og et halvt år! Hurra for oss!! Men noe romantisk fering blir det ikke, ettersom han er på Voss på reunion. Da får jeg ta romantisk feiring med Katrine og hennes plus one fra Oslo, akkurat som den gangen jeg sov i samme seng som henne og kjæresten, på Valentines day, dagen de hadde et halvt års jubileum. Ingenting er bedre enn å være third wheel! Håper alle får en fantastisk helg! Det skal hvertfall jeg!

Tuesday, November 10, 2009

Nå skal jeg ut å fryse!

Photobucket
Photobucket
Håper dere er flinkere å kle dere etter været enn meg!


Saturday, November 7, 2009

Merde!

Photobucket
Photobucket

I dag har jeg gjort absolutt ingenting, utenom å sutre. Nå skal jeg ut og spise, også skal jeg på kino. Ikke alene, herregud. Jeg syns det ser så trist ut og spise ute alene! Og ikke minst gå på kino alene! Hvem skal man da kommentere filmen til? Heldigvis har jeg Kent! Håper dere får en super lørdag, det gjør ikke jeg. Joda. Men jeg er litt sutrete.

Wednesday, November 4, 2009

Polaroid

Photobucket
Det er noe eget med polaroid bilder, tenk å ha en vegg fyllt til randen, med søte, fine gammeldagse bilder! For oss som ikke har polaroidkamera, er siden poladroid.net et fint sted!