photo homeblog.jpg     photo bloglovinblog.jpg     photo whoamIblog.jpg      photo instagramblog.jpg    

 photo tumblrblog.jpg      photo society6blog.jpg      photo twitter.jpeg      photo categoriesblog.jpg      photo linksblog.jpg      photo contactblog.jpg   


Tuesday, November 30, 2010

Camel

Photobucket
Jeg var fast bestemt på å finne meg en skinnveske på markedet på Gran Canaria, og plutselig stod denne foran meg! Jeg nærmest løp bort og løftet den opp, og luktet på den for å finne ut om det er ekte skinn. Spør for sikkerhetsskyld. Ja, det er kamelskinn. Kamel. Får litt noia, er dette akkurat som å kjøpe pels? Men min tante beroliget meg med at kamelskinn i Spania var akkurat som okse- og saueskinn i Norge. Så da ble den min da, for 50 euro, ca 400 norske kroner. Jippi!!

I was determined to find a leatherbag on the market on Gran Canaria, and suddenly this stood infront of me! I picked it up, and smelled it to find out if it was real leather, and I asked, just to be sure. Yes, it's camel-leather. Camel. I stopped to think, is buying this the same as to buy fur? But my aunt told me that camelleather in Spain, was the same as buying sheapleather in Norway. So I bought it, for 50 euros. Yey!

10 comments:

 1. Herlig! Jeg kjøpte meg to kamelvesker i Tunisia, og mamma kjøpte tre. Føler det er litt rart, med tanke på at det gikk kameler rundt hver sving og i hver gate, men jeg tror det går greit, ja. Håper jeg.

  ReplyDelete
 2. Kjempefin!:) Jeg kjøpte geiteskinnsveske, lignende den der i Marokko til kjæresten(og meg selv) veldig fornøyd! Den holder jo kjempegodt!

  ReplyDelete
 3. Elsker den! Grattis :D Den er jo kjempefin!

  ReplyDelete
 4. Nyyydelig - et kupp fra sydenlandet ;-)

  ReplyDelete
 5. den var kjempefin Ella! Og kamel? Hvor fett er det?

  ReplyDelete