photo homeblog.jpg     photo bloglovinblog.jpg     photo whoamIblog.jpg      photo instagramblog.jpg    

 photo tumblrblog.jpg      photo society6blog.jpg      photo twitter.jpeg      photo categoriesblog.jpg      photo linksblog.jpg      photo contactblog.jpg   


Thursday, December 30, 2010

Theese boots are made for walking

Photobucket
Jeg fikk disse kjempefine skinnstøvelettene av min fine kjæreste til jul! Jeg har fremdeles ikke brukt de, vil ikke ødelegge de med alt saltet og slapset som er ute nå.
Tenk, i morgen, eller det blir vel praktisk talt i dag, er det nyttårsaften. Jeg har flere nyttårsforsetter i hodet, men det jeg må holde, er å kjøpe meg ny pc! Etter å ha vært uten i sikkert to år(!!), og delt med Kent, har jeg virkelig lyst på en egen bærbar. Åh, ja!

I got theese lovely boots from my boyfriend for christmas! I still havent worn them, I dont want to ruin then with all the salt outside on the ground.
Imagine, tomorrow, or practically today, its new years eve! I have plenty of resolutions in my head, but the one I am certain to keep, is to buy myself a new computer! My old one is broken, and Kent have been sharing his for the last two years(!!), so I reeeeally would like a laptop of my own, yes!

8 comments:

 1. Utrolig fine sko!

  Jeg skjønner du vil vente med å bruke dem. Jeg kjøpte meg slike sko i høst, men sørget for at det var imitert skinn så jeg slapp å ødlegge de. Har et annet par fra All Saints i semsket skinn som jeg er "litt" mere redd for. :p

  ReplyDelete
 2. oi, egen må du ha ja du som blogger så mye;) Hvordan vil du ha den? stor eller liten, rosa eller sort?;) Lykke til med feiringa!

  ReplyDelete
 3. Fine! Ha en fantastisk feiring og godt nyttår til deg! Stor klem :)

  ReplyDelete
 4. Så fine sko! Skjønner godt at du ikke vil ødelegge dem altså! :)
  Hvis det hadde vært meg, hadde jeg investert i en Macbook Pro :)

  ReplyDelete
 5. Shit, flink kjæreste! Gleder meg til å se dem på! BTW, holdt på å le meg ihjel av hestehode bildene på face! Gøy at du likte jakken søte deg, den er fra Ebay:(:(

  Klem

  ReplyDelete