photo homeblog.jpg     photo bloglovinblog.jpg     photo whoamIblog.jpg      photo instagramblog.jpg    

 photo tumblrblog.jpg      photo society6blog.jpg      photo twitter.jpeg      photo categoriesblog.jpg      photo linksblog.jpg      photo contactblog.jpg   


Friday, December 24, 2010

What to wear?

Photobucket
Jeg har fremdeles ikke bestemt meg for hvordan jeg skal gå kledd, men jeg heller mest mot bilde nummer en. Er gjerne litt hverdagslig, men pynter opp med smykker, ringer, og ordner håret, for en gangs skyld. Må jo tenke at jeg skal spise en massiv julemiddag, og da er det greit med skjørt med stretch, i motsetning til en blondekjole uten.

I still havent decided what to wear. But I think I'm going to choose number one. It's a bit casual, but I can prep it up with jewlery, necklaces, rings, and earrings. I have to keep in mind that I am going to eat a huge dinner, so a skirt with loads of stretch, might be a bit better than a lacedress with no stretch at all.

Photobucket Jeg får sitte å stirre inn i klesstativet mitt i et par timer til, plutselig får jeg gjerne en åpenbaring om hva jeg kan gå med. Åh, livet er ikke enkelt!

Guess I'll just sit and stare into my clothingrack for an hour or to, until I suddenly get a great idea of what to wear. Life's hard.

5 comments:

 1. jeg likte begge deler veldig godt på deg, men heller litt mot kjolen slik de var på bildet. Du pynter det nå oss uansett så det blir bra du da! Vil se altså! Jeg bare strappa nedi kofferten det i hadde jeg da når jeg dro;) God jul til deg!

  ReplyDelete
 2. Så utrolig søt du var i den blondekjolen:)

  http://tessi-la-la-land.blogspot.com/

  ReplyDelete