photo homeblog.jpg      photo bloglovinblog.jpg      photo whoamIblog.jpg       photo instagramblog.jpg    

 photo tumblrblog.jpg       photo society6blog.jpg       photo twitter.jpeg       photo categoriesblog.jpg       photo linksblog.jpg       photo contactblog.jpg   


Sunday, February 28, 2010

Ja takk!

Photobucket
Forelsket meg i absolutt alt på dette bildet! Blazeren, shortsen, skjerfet, ja takk! Flere som gleder seg til våren?

Saturday, February 27, 2010

Filippa K

Photobucket
Jeg syns vårkolleksjonen til Filippa K er helt fantastisk, og nå står denne jumpsuiten helt øverst på ønskelisten! Det var med tungt hjerte jeg måtte forlate butikken tomhendt, og høre jumpsuiten rope navnet mitt, hele veien ut. Nå vet jeg hvertfall hva vårens beste investering blir!
Photobucket
Hadde heller ikke takket nei til denne t-skjorten, men noe sier meg at jeg kommer til å finne kopier overalt, til en litt billigere penge. Resten av kolleksjonen finner dere her.

I dag er det lørdag, og jeg skal... ingenting! Vennene mine er enten syk, vekkreist, eller opptatt. Om noen vil ta meg med på noe gøy, bare skrik ut!

Forresten, Marta har skrevet en anbefaling av bloggen min!! Jippi!! She made my day, og er dermed dagens favorittmenneske.

Friday, February 26, 2010

Her bor jeg!

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Jeg elsker å se hvor andre bor, kanskje dere også gjør det? Ihvertfall - her bor jeg! Hvit sofa er den dummeste ideen jeg NOENSINNE har hatt, og jeg hater meg selv for det hver dag, mens jeg ruller av kattehår og rusk. Men, fint er det!

Wednesday, February 17, 2010

Paris

Photobucket
Who's with me?

Saturday, February 13, 2010

Menn som stirrer på geiter

Photobucket
Meg og Kent tar Valentinefeiringen en dag for tidlig, og går ut og spiser, og på kino i dag. Vi skal se Menn som stirrer på geiter! Men først, må jeg og og handle litt mat!
Photobucket
Dette smykket fikk jeg forresten i posten hin dagen. Fint, sant?

Tuesday, February 9, 2010

Enkelt og greit

Jeg har funnet ut at man kan se representabel ut, samtidig som det er behagelig. Selvfølgelig, med unntak av søndagsturene i joggebukse med maling på bort på Bunnpris.
Photobucket

Photobucket
Genser fra Monki, bukse og skjerf fra Gina Tricot.

I dag skal jeg ut til en venninne, og tvinge hun til å spille Mario med meg, hun har Wii! Hun skal bare handle på IKEA i 10 timer først, sånn at jeg kan dø av kjedsomhet. Boring!

Monday, February 8, 2010

Skaperglede!

I dag har jeg sydd. Jeg har absolutt null tålmodighet, så det var like før jeg kastet den nye symaskinen ut vinduet, før jeg i det hele tatt begynte. Men etter hvert fant vi tonen.
Photobucket
Og det er jeg glad for! Da ble den nemlig nytt skjørt, og ny topp/bluse på meg! Jeg hadde egentlig bestemt meg for å sy en svær sløyfe foran på blusen, men nå er jeg ikke så sikker lenger. Ja, nei?
Photobucket
I tillegg har jeg fått meg ny byste! Rene julaften! Jeg kler klærene bedre en hun gjør, sikkert fordi hun ikke har hode. Enda en ting! I dag fikk jeg min O.P.I neglelakk i posten, og den lignet ikke LITT på den som jeg bestilte! Grønn du liksom..
Photobucket
Heldigvis er jeg åpen for det meste! Nei, det får holde for i dag.

Wednesday, February 3, 2010

Hurra!

Photobucket
I dag hadde jeg litt tid til overs, og fant ut at jeg måtte kjøpe meg noe nytt, siden jeg har tidenes vinterdepresjon, og har vært kald siden oktober.
Photobucket
Derfor ble det ny bluse, og nytt skjerf på meg! Hva syns dere om blusen? Får jo angst av å se meg selv i noe annet enn svart og grått. Heldigvis kler alt den smukke! Etter jeg hadde kjøpt dette, oppdaget jeg at de hadde salg på Smash på Ica, to for en! Altså, dette er en av de beste dagene på lenge! Nå skal jeg spise hjemmelaget pizza, (som JEG har laget), og smash. Fire poser.