photo homeblog.jpg      photo bloglovinblog.jpg      photo whoamIblog.jpg       photo instagramblog.jpg    

 photo tumblrblog.jpg       photo society6blog.jpg       photo twitter.jpeg       photo categoriesblog.jpg       photo linksblog.jpg       photo contactblog.jpg   


Friday, April 30, 2010

Trøtt!


I dag er jeg sinnsykt trøtt etter en lang uke, hurra for at det er første mai i morgen! Nå skal jeg dusje, og ligge på sofaen til mandag.

Monday, April 26, 2010

Weekday

Photobucket
Jeg har hatt en kjempefin dag på jobb, og jeg har superhyggelige kolleger! Har gjort en del forskjellig i dag, bært varer, pakket opp varer, gått rundt med Weekday aviser, og hatt kassetrening på Monki og H&M.
Photobucket
Det er flere som har spurt hvor den skal åpne. Vi åpner i Starvhusgaten 2B, i bygget mellom Sundt og Galleriet, ut mot veien, på motsatt side av Retro. Åpningsdagen er 6.mai. I Oslo åpner de 21. mai, adressen er Stortorvet 7.

Og jeg bare sier det, gled dere! Vi har MTWTFSS, som er Weekday sitt eget merke, Cheap Monday, og second hand! Jeg har sett en del av klærene, og har allerede begynt på handlelisten. Så spar opp, og besøk meg i Starvhusgaten 2B, 6. mai!

Sunday, April 25, 2010

What to wear?

Photobucket
I morgen er første dagen i ny jobb, og mitt største problem for øyeblikket er hva jeg skal ha på meg. Ettersom det kun blir oppakking av varer, vil jeg gå i noe behagelig, men vil heller ikke komme i joggis. Åh, alt jeg må tenke på.

Saturday, April 24, 2010

The Importance Of Being Idle

 

Nydelig!

Accessories

Photobucket
Hadde ikke hatt noe imot å få disse i posten. Alt fra Fashionology.

Friday, April 23, 2010

Mums?

Photobucket
Etter at en liten fulg fortalte meg at de solgte makroner på Lerøy på Galleriet, var jeg solgt. Jeg hastet bort der etter jobb, og kjøpte med meg jordbær, sjokolade, kaffe og pistasjsmak. Og for en skuffelse! Jeg ble småkvalm etter å ha spist en, dagens nedtur!

Heldigvis ser det pent ut i skålen på bordet, ellers hadde det jammen vært bortkastede penger!

Pistols

Photobucket
Jeg vurderer å kjøpe meg Acne pistols til hverdagsbruk, men lurer på hvordan de er på foten? Kan man bruke de en hel arbeidsdag, selv om det er hæl på?

Wednesday, April 21, 2010

Blazeren

PhotobucketPhotobucket
Denne blazeren fant jeg på et loppemarked til 20 kroner, et skikkelig kupp! Den er helt nydelig, og er 100% viskose, altså, den er silkemyk. Ser den for meg til et helt sort antrekk, med bowlerhatt, I like!

Nå skal jeg snart ut i solen, og spise middag med min kjære, gleder meg!

Tuesday, April 20, 2010

Bold as love

Photobucket

Sniktitt på den nye blazeren, syns den er såå fin! Et kupp, uten tvil! I løpet av de siste to ukene, har jeg spist kaker nok for et liv, men er det bursdag, så er det bursdag!

Dagens

Photobucket
Photobucket
Photobucket
I dag skal jeg i 8 års dag til verdens nydeligste lillesøster! Eller, en av verdens 3 nydeligste, skal ikke forskjellsbehandle. Og jeg ser sånn ut! Og ja, jeg kommer nok til å fryse.

Monday, April 19, 2010

Jeg trodde våren var kommet

Photobucket
Helt til det begynte å snø. Jeg dør! I tillegg har jeg hatt lemus i 27 timer, hva har jeg gjort for å fortjene dette!?

Nok klaging, i går var jeg på loppemarked, og fant en helt sinnsykt kul blazer! Den skal dere få se så snart den er nyvasket. Selv om den er kjøpt på et loppemarked, trenger den jo ikke å lukte loppemarked!

Saturday, April 17, 2010

En ny favoritt

Photobucket
Ny ring fra Glitter, det var kjærlighet ved første blikk! I dag regner det vulkanaske, så jeg har ingen planer om å forlate huset. Isåfall blir det ikke lenger enn til bunnpris. Men først, må jeg farge den meterlange etterveksten min, kan ikke begynne i ny jobb med ettervekst til ørene! Tenk, nå er det bare litt over en uke til jeg begynner!! Og for dere som ikke vet det, jeg har fått jobb på Weekday!

Thursday, April 15, 2010

News

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Noe nytt til leiligheten. Duftlyset lukter snop, og bare se på hva det heter! I dag skal jeg i utkledningsbesøk til min lillesøster på fire, hadde tenkt å være ballerina, men heller mer mot Darth Vader. Nei, nå skal jeg lese Costume, ha en fin dag!

Monday, April 12, 2010

Bowler

Photobucket
Ny hatt! Nå er jeg nesten like stilig som Blossom!

Saturday, April 10, 2010

Ink!!

Photobucket
Jeg ELSKER den!!

Friday, April 9, 2010

J I P P I

Jeg har fått jobb på Weekday!!

Wednesday, April 7, 2010

Weekday

Photobucket
Photobucket
Jeg hadde ikke hatt noe imot å hatt dette hengende i skapet!

Translation: I wouldnt mind having this in my closet!

Tuesday, April 6, 2010

Details

Photobucket
Endelig er det skinnjakkevær! Jeg har hatt min i sikkert tolv år, og liker den bedre enn noen gang, til tross for at det egentlig er en barnejakke.

Sunday, April 4, 2010