photo homeblog.jpg     photo bloglovinblog.jpg     photo whoamIblog.jpg      photo instagramblog.jpg    

 photo tumblrblog.jpg      photo society6blog.jpg      photo twitter.jpeg      photo categoriesblog.jpg      photo linksblog.jpg      photo contactblog.jpg   


Thursday, January 13, 2011

Blouses

Photobucket
Etter at jeg begynte å jobbe på Weekday, har jeg tydeligvis blitt blusegal. Alle disse ovenfor, er fra Weekday, og henger trygt i garderoben min, sammen med andre bluser fra Bik Bok, H&M, Acne og Filippa K. Min neste investering er en fantastisk fin en, "Zodiac Snake Blouse" heter den, og den er, perfekt! Og selvfølgelig, fra Weekday. Den er så fin at jeg ikke kan beskrive den, så jeg får heller bare vise den etter jeg har kjøpt den, som forhåpentligvis blir i morgen.

After I started working at Weekday, I've discovered my love for blouses. All of theese above, are from Weekday, and is safe in my closet, joined by other blouses from Bik Bok, H&M, Acne, and Filippa K. My next investment is amazing, it's called "Zodiac Snake Blouse", and ofcourse, it's from Weekday. Word's actually can't describe it, so I guess I'll just have to show you when I get it, which hopefully is, tomorrow.

22 comments:

 1. Åååå.. Va innom Weekday i går og leita etter deg og de to nederste blusene, men fant NADA :-( Berre ein ganske så kul bluse med bare ein arm ;-) Men hadde baby på magen så det var vanskelig å prøve på, he he.

  ReplyDelete
 2. Hehe du er som min bff;) Hun er akkurat lik. Lurer på hva jeg skal kjøpe i bursdagsgave til ho, kanskje jeg burde spørre deg om råd?;)

  ReplyDelete
 3. Bluse-fin =) Jeg må innrømme at jeg også har blitt veldig glad i bluser i det siste, min siste investering var 2 stk finfine fra Zara Ü

  ReplyDelete
 4. de er kjempe fine, og det kommer jo så mye fete transparente bluser til våren :)

  ReplyDelete
 5. Jeg har én, men den har selvfølgelig Pernille. weehoo. Har til og med aldri brukt den.

  ReplyDelete
 6. Her var det mange fine bluser. Eg fann ein nydeleg på salg på Cubus faktisk.

  ReplyDelete
 7. Likte alle på bildet! Nå som Weekday har kommet til Trondheim burde jeg huske på å gå innom oftere, ser jeg! :)

  ReplyDelete
 8. nice! gleder meg til å se den :)

  ReplyDelete
 9. Bluser er jo bare helt genialt!

  ReplyDelete
 10. I love these blouses!! I have just bought one similar and can't wait to wear it out :)
  I am also designing some prints for my final uni project which I will put into blouses like these so fingers crossed they look as good a plain colour ones!
  lovely blog .x.

  ReplyDelete
 11. Jeg har den hvite og er såå glad i den!
  Ja er den, men tror jeg skal prøve den med høyt liv! Takk for tipset:)

  ReplyDelete
 12. Hei søta! Ooo, nå ble jeg blusegal! Og så søt du er, vi kan byttelåne for jeg vil raide skapet ditt og! Mandag er superb, har forelesning fra kvart over to så vi kan jo si kvart over fire?

  ReplyDelete
 13. nydelige bluser! tror nesten jeg må stikke innom weekday når neste stipend kommer!

  ReplyDelete
 14. Så mange fiiiiine! Jeg er på jakt etter bluser, selger dere på nett? Jeg vil ha den sorte oppe til venstre!

  ReplyDelete
 15. Cool blog. Your home in the posts below looks cozy and organized. Latley, I've been wearing blouses a lot too. I love chambray button downs, men's button downs and the one's with sleeves you can roll up and cuff and button :D

  ReplyDelete
 16. Jeg elsker de som er korte foran og lange bak. Kjipt nok handler jeg aaaaldri på monki eller weekday. Den her i Oslo er så rotete, så jeg finner aldri noe..
  Eneste er min altfor fake hale til å ha på vesken .. :-P

  ReplyDelete