photo homeblog.jpg     photo bloglovinblog.jpg     photo whoamIblog.jpg      photo instagramblog.jpg    

 photo tumblrblog.jpg      photo society6blog.jpg      photo twitter.jpeg      photo categoriesblog.jpg      photo linksblog.jpg      photo contactblog.jpg   


Tuesday, January 18, 2011

Fringes

Photobucket
Ny topp fra Bik Bok, kjøpte den i en rustrød farge også. Åh, jeg blir så finfin til våren. Jeg mangler bare den perfekte skinnjakken, syns ikke jeg finner den noen steder. Noen som vet hvor jeg kan finne en fin, svart bikerjakke i ekte skinn i Bergen?

New top from Bik Bok, I also bought it in an orange/red colour. I will look great when spring comes, I only have to find the perfect leather jacket. Anyone who knows where I can find a black bikerjacket, in real leather in Bergen?

13 comments:

 1. Perfekt! Nå krysser vi fingrene for at våren kommer et par smuler tidligere i år :)

  Har dessverre null peiling på Bergen, du :/

  ReplyDelete
 2. For en kropp! Jeg dør litt av misunnelse her.. Og toppen var superfin:)

  ReplyDelete
 3. oh heeey! Stilig bilde:) Kvitt kneet? Hahha, tidig hvis du har sett ham! Er jo logisk siden vi bor 10 m fra hverandre!

  ReplyDelete
 4. Jeg vil ha sommer! Heldig du er som er så brun midt i vinteren, her i gården er det mer likhvit...:P

  ReplyDelete
 5. Kult bilde! jeg vil ha de lange bena dine:) Det er vanskelig å finne skikkelig fine skinnjakker:( Med mindre du vil bruke en ukes lønn på en.

  ReplyDelete
 6. Æh, kult bilde! :D

  ReplyDelete
 7. Jeg vil anbefale deg å sjekke Muuba eller BZR for skinnjakker. Jeg har 2 fra bzr som jeg eeeeelsker og muuba sine er også fine. Er du rik så kjøp Helmut Lang eller Rick Owen <3 Jeg betalte 15.000 totalt for Chanelen :-D Og det tok bare en uke å få den tilsendt. Lykke!

  ReplyDelete
 8. våren:) Det blir magisk med litt sol i ansiktet igjen nå!

  Kroppen din er til å dø for:)

  ReplyDelete
 9. Så stilig med bjelker i taket:) Skulle gjerne hatt en leilighet med det :D

  ReplyDelete
 10. Kult bilde! Digger leiligheten deres :)

  ReplyDelete