photo homeblog.jpg     photo bloglovinblog.jpg     photo whoamIblog.jpg      photo instagramblog.jpg    

 photo tumblrblog.jpg      photo society6blog.jpg      photo twitter.jpeg      photo categoriesblog.jpg      photo linksblog.jpg      photo contactblog.jpg   


Monday, January 17, 2011

Waiting for the sun

Photobucket
Jeg gleder meg sånn til våren og sommeren, kunne slenge på en tynn jakke, og gå ut, uten å fryse. Jeg er absolutt ikke et vintermenneske, står ikke på ski, slalåm eller snowboard. Jeg bare sitter inne og fryser, fra november til mars, eller april. I dag har jeg kjøpt to sommertopper, virker som om det er en evighet til jeg får brukt de, men plutselig er det litt lysere om morningen, og litt mildere temperaturer. Og plutselig, begynner det å bli grønt. Åh, når det blir grønt, det er det beste som finnes! Fram til det, har jeg tenkt å ligge her under teppet.

9 comments:

 1. Det er en herlig følelse når våren kommer til byen! Kribbler faktisk litt i magen;) Men akkurat nå plager ikke vinteren meg noe heller, selv om vår hadde vært bedre..

  ReplyDelete
 2. Helt enig! Gleder meg til vår og sommer :)
  Vinter er gøy en liten periode..

  ReplyDelete
 3. Åh, jeg er helt lik! det er helt ubeskrivelig hvor mye bedre jeg har det om sommeren..

  ReplyDelete
 4. Jeg gleder meg også til vår, sommer og sol =) Jeg lengter etter å flytte hjemover igjen der våren kommer mye tidligere enn i Tromsø

  ReplyDelete
 5. Helt enig, bare gleder meg til varmere dager :)

  ReplyDelete
 6. Har det helt likt som deg, venter bare på at våren og solen kommer!

  Finfin blogg btw!

  ReplyDelete
 7. hehe skjønna deg... :P
  sitte inne å frys frå november til mars eg og ;)
  sommar <3 gleda meg:)

  fiiin blogg :D

  ReplyDelete
 8. waiting for the sun too

  ♥ yamina.
  http://beyondurclothes.blogspot.com/

  ReplyDelete