photo homeblog.jpg     photo bloglovinblog.jpg     photo whoamIblog.jpg      photo instagramblog.jpg    

 photo tumblrblog.jpg      photo society6blog.jpg      photo twitter.jpeg      photo categoriesblog.jpg      photo linksblog.jpg      photo contactblog.jpg   


Thursday, February 17, 2011

Alexander Wang, Donna Hobo Bag

Photobucket
For noen dager siden nevnte jeg at jeg hadde så utrolig lyst på denne vesken, og da Tone tipset meg om at de hadde den til halv pris på en butikk i Stavanger holdt jeg på å dø. Hun gikk med på å kjøpe den for meg, men da jeg ringte til butikken for å holde den av, sa de at de kunne sende den i posten. Så nå, tre dager senere, sitter jeg her med min fine, fine Donna Hobo Bag. Åh, hvem sa at lykke ikke kunne kjøpes for penger?

//

A few days ago, I mentioned my love for this bag, and when Tone told me a store in Stavanger sold it with 50 percent off, I almost died! She agreed to buy it, and send it to me, but when I called the store to ask if they could keep it for me, they said they could send it. So now, three days later, I'm sitting here with my brand new, beautiful Donna Hobo Bag. Who said money couldn't buy happiness?
Photobucket

19 comments:

 1. Gratulerer med en fantastisk veske- så bra de sendte den rett til postkassen din =)

  ReplyDelete
 2. Grattis, den er dødelig lekker!! ;D

  ReplyDelete
 3. Aiaiai, gratulerer! Lykke kan kjøpes ;)

  ReplyDelete
 4. Jeez, så flaks :D
  Gratulerer me ny veske!!

  ReplyDelete
 5. HELDIG! Jeg er ikke sjalu...jo det er jeg.

  ReplyDelete
 6. åh, den er såååå fin! har den lille i samme farge og jeg bruker den så og si hele tiden :) gratulerer!

  ReplyDelete
 7. beautiful bag!!!!!!!
  thanks for stopping by
  xoxoxo


  xx.M

  www.bellesandrebelles.blogspot.

  ReplyDelete
 8. Fantastisk Ella! Sier gratulerer igjen!

  ReplyDelete
 9. Grattis med ny veske!!! :D Utrolig kul!!

  ReplyDelete
 10. å jeg så den var på salg på rolfsen, vurderte sterkt å bruke peng på den ! den e øverst på ønskelisten min også.

  ReplyDelete
 11. I want to invite you to check out my fashion blog, if you like.

  With love, Samm
  @ www.afterstylecomesfashion.com

  ReplyDelete
 12. Så bra... Good for you! Og gratulerer! Den er rå..

  ReplyDelete
 13. Hei!
  Hvor mye måtte du betale, og vet du om de har flere igjen?
  Lett etter den overaaaaaalt her i norge!! hadde vært supert om du tok deg tid til å svare :)))

  ReplyDelete
 14. Hei Lisa! Jeg betalte 3700 for den, pluss 125 for frakt. Aner ikke om de har fler, men du kan jo bare ringe å snakke med de i morgen!

  http://www.rolfsen.no/1049219/

  Nummeret står der!:-) Håper du finner ut av det!

  ReplyDelete
 15. Det er sååååå verdt det! Denne bagen kan du ha resten av livet:))

  ReplyDelete