photo homeblog.jpg     photo bloglovinblog.jpg     photo whoamIblog.jpg      photo instagramblog.jpg    

 photo tumblrblog.jpg      photo society6blog.jpg      photo twitter.jpeg      photo categoriesblog.jpg      photo linksblog.jpg      photo contactblog.jpg   


Saturday, February 19, 2011

Customized

Photobucket

For rundt en måned siden kjøpte jeg denne blusen på Weekday. Elsket stoffet og mønsteret, men ikke formen. Veldig kul på, men ikke særlig praktisk i kalde Norge der man må ha jakke utenpå alt. Så derfor var det frem med symaskinen, og vips! Så hadde den plutselig ermer!

//

A month ago, I bought this blouse at Weekday. I love the fabric and the pattern, but not the shape. It looks great, but not that practical in in cold Norway, where you always have to wear a jacket outside. So after some time with the sewingmachine, it suddenly had sleeves!

Photobucket

19 comments:

 1. flink med symaskinen du!
  ble bedre enn forventet:)

  ReplyDelete
 2. Du er flink ass! Og angående visningen, jeg dro virkelig ikke som en blogger, tittelen var ironisk, haha! Jeg var bare en random partygirl, kun der for drikken. Ikke visste jeg, at oslo fashion week = én stor rølpefest^^

  ReplyDelete
 3. herregud så kul den blei! den ser HELT rå ut!

  ReplyDelete
 4. Det ble kjempebra! Mye finere med ermer synes jeg. ;)

  ReplyDelete
 5. Så flink du er med håndarbeid - man kan gjøre magiske ting med symaskinen =)

  ReplyDelete
 6. å så fin den ble flinka:) Tusen takk for compliment, og den tightsen har de i en mørkere variant så vidt jeg har fått med meg! Den er ca 2 år gammel:)

  Klem

  ReplyDelete
 7. Seriøst, sorte jeans, dott på hodet og en lekker bluse føler jeg definerer stilen din Ella! :-D Fantastisk!

  ReplyDelete
 8. That's really awesome. I like (:

  ReplyDelete
 9. Hei søte deg. Bare lurer, du har blogspot sant? Har du noengang fått denne beskjeden når du skulle laste opp flere bilder:
  Ops! Du har ikke mer plass igjen. Kjøp mer lagringsplass.
  Bildene lagres i Picasa Nettalbum-kontoen din og er innberegnet i den gratis bildelagringsplassen på 1 GB. Hvis du kjøper ekstra lagringsplass, deles denne mellom Gmail, Picasa Nettalbum og Google Dokumenter og kommer i tillegg til den gratis lagringsplassen. Les mer
  ? Sykt irriterende for jeg får ikke lastet opp flere bilder! :S

  ReplyDelete
 10. Åå, så fin blogg du har! :D aldri vært innom. kjempe tøffe topp du fikk kjøpt.

  ReplyDelete
 11. Så flink du er... den ble jo kjempe fin jo!!

  ReplyDelete
 12. Wow, så flink du er! men ikke ta bort fjeset ditt daa :)

  ReplyDelete
 13. Heisann, takk for svar. Men herregud for en tulling jeg er. Kan jo ingenting, har lastet opp bildene i photobucket, men aner jo ikke hvordan jeg skal få de inn på blogspot? :-)

  ReplyDelete
 14. Huff, ikke minn meg på alt jeg ikke kan! Skulle ønske jeg bare kunne kommet på slike ting, og deretter gjort det selv. Du er flink! :)

  ReplyDelete