photo homeblog.jpg     photo bloglovinblog.jpg     photo whoamIblog.jpg      photo instagramblog.jpg    

 photo tumblrblog.jpg      photo society6blog.jpg      photo twitter.jpeg      photo categoriesblog.jpg      photo linksblog.jpg      photo contactblog.jpg   


Monday, February 28, 2011

Konkurranse: Vinn jeans fra Cubus!

I sammarbeid med Polhem PR og Cubus, skal jeg få æren av å ha en konkurranse, der den heldige vinneren får en valgfri bukse fra den kommende kolleksjonen til Cubus. Konkurransen gjelder kun for de som bor i Bergen.

Kolleksjonen består av fire forskjellige modeller:
Photobucket
Øverst til venstre:
Super skinny er lav i livet, sitter tett til kroppen hele veien, den mest tettsittende av de fire typene. 

Øverst til høyre:
Boyfriend jeansen er lav i livet, en løs modell som blir litt smalere rundt leggen. Den mest komfortable av jeansene. 

Nederst til venstre:
Skinny er en klassisk slim highwaist jeans med fem lommer. 

Nederst til høyre:
Bootcut jeansen er lav i livet, den sitter tett i livet og ned over hoftene før den går ut rett under kneet, passer til alle kroppstyper. 

Det eneste du må gjøre, er å skrive hvorfor akkurat DU skal vinne, og hvilken modell og størrelse (32-44). Selvfølgelig, smisking og annonnsering av konkurransen på din egen blogg hjelper nok, men du MÅ ikke. Joda. (Neida). Og gjerne like innlegget på bloglovin! Holder konkurransen gående noen dager. Viktig å legge igjen epost adresse også, kommentarer uten vil bli ignorert. Lykke til!


EDIT: Konkurransen er avsluttet, og vinneren er kontaktet på mail. Klarte ikke bestemme meg, så ble loddtrekning. Gratulerer Karoline

10 comments:

 1. To bad jeg bor på østlandet daaa! Skulle gjerne hatt den super-skinny! :)

  ReplyDelete
 2. Eg syns eg børr vinne fordi eg har tatt av de ekstra kiloene og endelig komt tilbake i før-fødselsvekta mi. Føle eg treng ein belønning for det :-) Deiligt å endelig passe de gamle buksene mine igjen, men hadde jo vært stas med ein ny bukse eg kan vise verden kroppen min i ;-) Det må jo berre bli superskinny, siden den viser rumpa best, he he. I str. 38.

  Har dessverre ikkje blogg lengre, så kan ikkje smiske der, men har trykka på "Like" her på bloglovin.

  ReplyDelete
 3. Skinny er en klassisk slim highwaist jeans med fem lommer, str 38. Jeg finner aldri jeans jeg liker, men kanskje dette blir den store fantastiske dagen som rompen min har ventet på i hele sitt lange liv? at den faktisk er fin over stompen. Jeg smisker litt her i kommentarfeltet og vil si at du har en fantastisk stil og jeg er daglig innom bloggen din hvor jeg vil ha oppdateringer hele tiden (du burde poste antrekk bilder oftere) Krysser fingrer og tær for stompen min.

  ReplyDelete
 4. Hvorfor har du ikke eget felt for mail Ella??:P Jeg ønsker denne premien for venninna mi Ellen som bor i Bergen. Hun har vært igjennom litt i det siste og har gått med nesten ti kg etter jul. Vet den sexye rumpa hennes ville trivdes godt i skinny modellen i strørrelse 42 ;) propellen52@hotmail.com

  ReplyDelete
 5. Hei Ella!

  Jeg burde vinne for jeg eier ikke bukser, sånn dønn, har to bukser som jeg skifter mellom å gå med, og jeg bruker 42! pluss at du ella, har en drit mat blogg, og du er drit kul! smiske smiske, neida, det kommer rett fra hjertet mitt :)!!!!

  suuuss carroo

  carolineaarseth@hotmail.com

  ReplyDelete
 6. Nå har jeg dratt på med smiskinga, evt fått inspirasjon til å skrive et blogginnlegg. Endelig fikk jeg delt sangen som dukker opp i hodet mitt hver gang jeg klikker meg inn her!

  Og hvorfor fortjener jeg denne jeansen? Jeg har gitt opp jeans. Med korte bein og stor rumpe orker jeg rett og slett ikke ydmykelsen det er å dra med seg 100 jeans i forskjellige størrelser inn i prøverommet for å forsøke å finne noe som ikke ser helt dust ut. Har brukt de siste 4 årene på dette prosjektet, men fortsatt ikke funnet noe. Så jeg lever herrens glade dager i skjørt og kjoler, noe som er greit nok, men herregud så digg det hadde vært med en jeans sånn inniblant!

  Jeg tror jeg passer best til modellen Skinny. De påstår at vi med store hofter/rumper og korte ben burde bruke bootcut, men siden mine ben er ekstremt korte havner da slengen sånn ca i hælhøyde, noe som bare ser rart ut.

  Jeg ønsker meg altså da modellen skinny, i str 44.

  ljungberg_@hotmail.com

  ReplyDelete
 7. EPOST adresse btw.. karro_h4@hotmail.com

  ReplyDelete
 8. Jeg trenger virkelig en ny bukse. Jeg er 44 år gammel. Og en etter en blir buksene mine sendt til innsamlinger, til mindre heldige mennesker i fattige kår. Hvorfor spør du? Fordi jeg har vært gjennom en enorm forandring kroppslig. Kiloene kom som blåst på meg. Trives ganske godt med mitt nye jeg. Men kles skapet er så og si tomt, og den øverste buksen til høyre var så kuli :-) Og hadde sikkert vært kjempeflott på meg i str 42 ;-)
  Litt smisking :-) Jeg synes du er en kjempeflott jente. Med en tøff, egen stil. Du tør å være den du er selv om du ofte skiller deg ut fra de andre i gaten. Du er litt som meg når jeg var på din alder :-)

  Mail. adr: bmhaug@online.no

  ReplyDelete
 9. jeg vil ha slimwaist. hvor kan jeg hente den?

  ReplyDelete
 10. Anonym: Konkurransen er desverre avsluttet, men kommer snart en ny!

  ReplyDelete