photo homeblog.jpg     photo bloglovinblog.jpg     photo whoamIblog.jpg      photo instagramblog.jpg    

 photo tumblrblog.jpg      photo society6blog.jpg      photo twitter.jpeg      photo categoriesblog.jpg      photo linksblog.jpg      photo contactblog.jpg   


Wednesday, February 9, 2011

Out and about

Photobucket
 
I dag har jeg vært med Henrikke på shopping, og laget meg en mental ønskeliste. Er jammen ikke gøy å være blakk. Jeg ser forresten ikke teit ut i virkeligheten, kun på bilder. Sånn ellers er humøret ikke på topp, har fått innvitasjoner til både Oslo Fashion Week, og nyåpning av Holzweiler agenturer, men jeg er selvfølglig i Bergen da, og jobber. Kjipt å være så populær i Oslo og bo i Bergen. Akk, livet er hardt.

9 comments:

 1. Hei fine du! Takk skal du ha:) Oj så gøy med masse invitasjoner! jeg vil også ha!

  ReplyDelete
 2. u look great dear!

  love ur boots:)

  kiss

  ReplyDelete
 3. Fine du. Så heldig du er som får invitasjoner da! Men desto kjipere at du ikke får dratt. Penger skulle ikke vært så vanskelig å få tak på! :p

  Hadde jeg vært deg hadde jeg sleika bakken, det er asfalt der joooooooo!

  ReplyDelete
 4. Heldige deg som får invitasjoner da :) Synd du ikke får dratt:/

  ReplyDelete
 5. Elsker stilen din! Og har dere bar bakke i Bergen? Heldigriser! Jeg fikk en dag med tørr asfalt, så var det rett tilbake til snødekte veier. Vil ha sommer, converse sko (uten å fryse av seg tærna) og dongerijakke nå!

  ReplyDelete
 6. mental ønskeliste! hehe, happens everyday babe!

  xx T

  ReplyDelete
 7. Vurderer du noen gang å flytte dit?;) Lurer på hva du har brukt pengene dine på jeg da, du jobber jo så mye virker det som!

  ReplyDelete