photo homeblog.jpg     photo bloglovinblog.jpg     photo whoamIblog.jpg      photo instagramblog.jpg    

 photo tumblrblog.jpg      photo society6blog.jpg      photo twitter.jpeg      photo categoriesblog.jpg      photo linksblog.jpg      photo contactblog.jpg   


Sunday, February 27, 2011

Starstruck

Photobucket
Hans Erik Dyvik Husby (Hank Von Helvete ♥) og Jack Wreesvijk.

Åh, dere. I dag har jeg jobbet på konserten til Hans Erik, der han synger Cornelis Wreesvijk sine sanger. Jeg solgte merchandise, og fikk beskjed rett før jeg gikk hjemmefra, at de skulle komme ut til meg og signere etter konserten. Jeg fikk sett så og si hele konserten, og etterpå fikk jeg møte Hans Erik!! De som kjenner meg, vet at jeg liker Turboneger. Lykke! Fikk tilogmed betalt for det!

4 comments:

 1. haha, shiit starstruck :D dette kan du egentlig leve på.. resten av livet

  ReplyDelete
 2. Høres ut som en herlig kveld!! Skjønner godt at du koste deg. får bare mer og mer sansen for Hans

  ReplyDelete