photo homeblog.jpg     photo bloglovinblog.jpg     photo whoamIblog.jpg      photo instagramblog.jpg    

 photo tumblrblog.jpg      photo society6blog.jpg      photo twitter.jpeg      photo categoriesblog.jpg      photo linksblog.jpg      photo contactblog.jpg   


Friday, February 25, 2011

Purple

Photobucket
Vintage blazer, ring fra Lindex og Gran Canaria, bukse "Thursday" fra Weekday, og veske fra Alexander Wang.

I dag har jeg hatt det som virket som verdens lengste dag på jobb, uansett hvor mye jeg ryddet, var det fremdeles helt kaos. Nå er jeg endelig hjemme, og savner den fine kjæresten min som er i Trondheim. Skjønner ikke hvem som skal lage middag til meg når han er borte! Får satse på at jeg overlever på ferdigmiddager frem til mandag.

//

Vintage blazer, ring from Lindex and Gran Canaria, jeans "Thursday" from Weekday, and bag from Alexander Wang.

Today I've had what seems like the longest day ever on work. No matter how much I tried to keep it organized, it was completely chaos! Now I'm home, and missing my boyfriend who's in Trondheim. I dont understand who's going to make me dinner when he's gone! Hopefully I'll survive on take away until monday.

12 comments:

 1. Guri for en blazer, en SÅNN vil jeg ha :D

  ReplyDelete
 2. herrejesus! fav. antrekket mitt hittil!

  ReplyDelete
 3. Så nydelig den lilla ringen din er! Herlig blazer!

  ReplyDelete
 4. Du klarer deg nok fint skal du se...
  Flott antrekk.. ;)

  ReplyDelete
 5. Jeg elsker lilla! Fin bluse (er det det der er forresten?) og liker ringen :)

  ReplyDelete
 6. Superfin Ella! Kjempefint med lilla:D og takk for at du sa hvilket du likte!!

  Klem

  ReplyDelete
 7. en nydelig jakke måå jeg si !
  kisses ifra sigrid

  http://houseofmomshell.blogg.no

  ReplyDelete
 8. Jeg likte dette! Nydelige ringer og blazer!

  ReplyDelete