photo homeblog.jpg     photo bloglovinblog.jpg     photo whoamIblog.jpg      photo instagramblog.jpg    

 photo tumblrblog.jpg      photo society6blog.jpg      photo twitter.jpeg      photo categoriesblog.jpg      photo linksblog.jpg      photo contactblog.jpg   


Tuesday, March 1, 2011

Cubus event

Photobucket

I dag var meg og Henrikke på Cubus event på Sundt, på lansering av dern nye jeans kolleksjonen jeg lodder ut i innlegget under! Jeg forelsket meg helt i den ene "skinny" buksen, og jeg må tilbake å prøve den en dag det ikke er totalt kaos der. Var masse folk, goodiebags, halv pris på et valgfritt plagg osv. Tydelig at Bergen ikke er vant til events, var nemlig stappfullt! Det var ikke så enkelt å finne noe i folkemengden, men clutchen på bildet over likte jeg utrolig godt, men aldri i livet om jeg kunne brukt en veske uten rem, hadde lagt den fra meg og glemt den overalt.

//

Today Henrikke and I went to a Cubus event at Sundt, for the launch ot their new jeans collection. I really liked one of their "skinny" models, with high wais, and narrow legs. I'll probably go back to try it on someday there's not completely chaos in there. It wasn't easy to find stuff in the crowd, so I didn't buy anything. But I liked the clutch on the picture above, but no way if I could wear a clutch. I'd probably just misplace it or lose it.


Photobucket
Dj Miss Vixen.

12 comments:

 1. Clutchen var kjempefin! :) Jeg skjønner dilemmaet ditt da. :p

  ReplyDelete
 2. Så gøy! Det eventet så kjempemorsomt ut :)

  ReplyDelete
 3. Haha, Bergen er IKKE vant til events. Kan ikke skjønne at folk handler på f.eks nattåpent, blir helt stresset av alle menneskene. Klaustrofobi ftw <3

  ReplyDelete
 4. Haha, lol. Jeg hadde ikke tid til å komme før 20 min før stengetid, og.. da var det ingen der. Ser ut som det var en bra kveld :) Btw, kul blogg!

  ReplyDelete
 5. Uff, søte deg, når det er åpent for alle er det vel kanskje ikke noe å blogge om?! Eks. var å handlet en veske på cubus i dag, rimelig uinteressant.

  ReplyDelete
 6. Jay: LOL! Du tok deg hvertfall tid til å kommentere det, så det fattet jo interessen din.

  ReplyDelete
 7. Så kjekt! Ja jeg er helt enig..kunne aldri hatt en veske uten rem.

  ReplyDelete
 8. Ooh, lekker konvolutt-veske!! :)
  Høres kjekt ut!Skjer aldri noke slikt her eg bur (førde.)

  ReplyDelete
 9. Clutchen var skikkelig fin, men jeg kan bare bruke slike vesker når jeg skal på plasser der jeg er trygg på at jeg kan legge den fra meg. :p

  ReplyDelete