photo homeblog.jpg     photo bloglovinblog.jpg     photo whoamIblog.jpg      photo instagramblog.jpg    

 photo tumblrblog.jpg      photo society6blog.jpg      photo twitter.jpeg      photo categoriesblog.jpg      photo linksblog.jpg      photo contactblog.jpg   


Monday, March 7, 2011

Konkurranse: Fam + A&C

Photobucket
Armbånd fra Fam Irvoll sin kolleksjon i samarbeid med Arts & Crafts, 798 NOK.

Det eneste du trenger å gjøre for å vinne dette armbåndet, er å skrive hvorfor akkurat du fortjener det. Smisking og smiger hjelper, og du må gjerne like innlegget på bloglovin! Husk å skrive e-post adresse, ettersom vinneren blir kontaktet over mail. Innlegg uten e-post adresse vil bli oversett. Lykke til!

Konkurransen er avsluttet, og vinneren er kåret. Gratulerer June!

36 comments:

 1. Kan alle bli med?
  I så fall;

  Jeg "fortjener" å vinne, nettopp fordi jeg eier ikke farger i kleskapet! alt jeg eier er sort, hvit og grått, og det er kjedelig nå som hippie fargene kommer til sommeren. Jeg trenger farger! Og hva er bedre enn å pimpe et simpelt outfit, med et knæsjt tilbehør?

  Hilsen frøken strøken fra Drammen!

  Epost; Nathalie.fossum@live.no

  ReplyDelete
 2. Ajaj! Flotte greier!
  Jeg forrjener og vinne fordi jeg holder på med en livsstilsendring, og trenger litt ekstra motivasjon for å nå målet! :-) Målet er å bli sukkerfri! (helene@humlekyss.net)

  ReplyDelete
 3. Jeg synes ikke at dette armbåndet er det lekreste i Fam Irvoll + A&C-kolleksjonen, men jeg fortjener å vinne fordi jeg har en venninne som har bursdag 9. mai og som ville elske dette armbåndet! Hun er jo like sukkersøt som det selv! <3 (k6forest@gmail.com)

  ReplyDelete
 4. Jeg fortjener å vinne fordi at jeg trenger noe kult som kan freshe opp antrekkene mine. Eier for det meste bare duse farger så det hadde vært bra med noe litt utenom det vanlige :)

  ReplyDelete
 5. kristine_sundfaer@hotmail.com
  Glemte jo selvfølgelig den da...

  ReplyDelete
 6. Ååh, den kolleksjonen er så fin! Jeg fortjener nok ikke å vinne, men jeg har utrolig LYST til å vinne, fordi jeg er fattig student som aldri i livet kan kjøpe noe noe så dyrt. Den koster like mye som min del av strømregninga jo! Dessuten hadde den tatt oppmerksomheten bort fra håret mitt som ikke har blitt klipt siden juli, og som jeg egentlig skulle fikse når stipendet kommer på konto, men så husket jeg at jeg må kjøpe jussbøker istedet. DERFOR har jeg veldig lyst til å vinne. :)

  ReplyDelete
 7. Og innlegget er herved likt på bloglovin!

  ReplyDelete
 8. Eg syns eg fortjener arbåndet fordi eg øver meg på å bli kul mamma før tøtta byrjer i barnehagen. Med dette armbåndet kjem alle til å missunne meg når eg henter ho i barnehagen.

  mongoliten@hotmail.com

  ReplyDelete
 9. Fordi jeg har behov for å sprite opp garderoben min med noen freshe smykker! Og ingen gjør det så bra som Fam!

  ReplyDelete
 10. Hvorfor jeg fortjener dette? Rett og slett fordi jeg trenger flere armbånd! Jeg tror jeg har 2 stk som jeg syns er fine eller som faktisk passer meg (jeg har tynne håndledd!!) Også var dette kjempesøtt, og hadde det lyst opp enhvert antrekk :)

  maaria.89@gmail.com

  ReplyDelete
 11. hvorfor? Jeg var innom et smykke butikk hvor de solgte denne fam kolleksjonen. Jeg så etter den minste tingen, og det var forferdelig dyrt for meg! Det hadde vært kjempe kjekt hvis jeg fikk muligheten å vinne dette armbåndet. Det er unik design som skriker etter "SE PÅ MEG!". + Det er søtt og koselig armbånd som hadde lett passet inn til et søtt antrekk spesielt om sommeren, da har man ofte på seg shorts og kjoler som hadde matche riktig nok med klærne jeg har på meg.


  alice-1993@hotmail.com

  ReplyDelete
 12. Konkurranse-Ella on fire for tiden? ;)

  Jeg fortjener å vinne fordi jeg ikke vant forrige gang. Denne uken har jeg den nette sum av 103 kr å leve for, og de skal vare frem til stipendet dukker opp neste mandag. Glemte jeg å si at jeg denne uken er i praksis på videregående skole, noe som er sykt gøy,lærerikt, vanskelig og stressende? Dessuten burde jeg få litt cred fordi jeg skal bli lærer ;)

  Også elsker jeg bloggen din da. :) Svinser innom weekday i ny og ne, men har enda ikke sett deg der. I såfall hadde jeg vel bare blitt starstruck uansett så det er kanskje likegreit... ;)

  ljungberg_@hotmail.com

  ReplyDelete
 13. Så gøy med konkurranse!
  Eg er fast leser av bloggen din, sjølv om eg kanskje ikkje er den flinkeste til å legge igjen spor alltid.. du er ein stor inspirasjon, digger stilen din og bilda.
  Fam Irvoll har jo så lekre og freshe smykker og armband, elsker det, men det er desverre for dyrt for min lommebok for tida - eg hadde sårt trengt noke tilbehør, då eg er veldig dårlig på å kjøpe slikt og har lite fargeklatter i min garderobe. Eg hadde blitt overlykkelig om eg hadde vunnet og kunne hatt noke fra Fam Irvoll på min kropp! ;)

  ReplyDelete
 14. Så gøy, her skjer det masse for tida ass! OG: Kjempefint design du har fiksa!!

  ReplyDelete
 15. Hvorfor jeg fortjener det? Det er jo ikke verre enn at det alltid er bra med ting som fresher opp antrekkene! Og noe rødt til våren? Det må man ha! Amen. tonjeblogg@gmail.com

  ReplyDelete
 16. Jeg fortjener det ikke, men det gjør virkelig den skjønne lillesøsteren min, som til tross for å være sittende fast i den sjarmerende fjortiss hormonperioden fortsatt er ganske så fantastisk! Så er jo bloggen din ganske så rå også da ;)

  lenemari_91@hotmail.com

  ReplyDelete
 17. Og NÅ gikk det opp for meg at e-postadressa ikke automatisk ble med da jeg skreiv kommentaren! Men her er den: june.iversen@live.com

  ReplyDelete
 18. Jeg fortjener det fordi jeg har vært med på så mange forskjellige konkurranser opp igjennom tidene, men har aldri vunnet noe... Har rett og slett ikke flaks at all! Det er også ett utrolig fint smykke, som hadde gjort seg i garderoben min! Fin blogg, stå på! :-D krigjert@hotmail.com

  ReplyDelete
 19. Den som syns armbåndet er vakrest på jord, det er smykkets rette mor! (meg, altså) ;)

  Åh, gi meg det armbåndet! Jeg har kirsebærtattoo, og den vil ha noe som kan matche! :)

  ninakinaballerina@hotmail.com

  ReplyDelete
 20. fordi jeg har lyst å gi det til min søster som hadde bursdag for en uke siden:)

  ReplyDelete
 21. Jeg fortjener å vinne det fordi jeg ikke har noen armbånd :)


  hege_boe@hotmail.com

  ReplyDelete
 22. Jeg fortjener å vinne fordi den 28. mars så har jeg og kjæresten min vært sammen i 1 år. Jeg har ennå ikke skaffet meg antrekket jeg skal ha på meg den dagen, men vurderer å kjøpe en søt, lyserosa kjole fra nelly. Den er på salg og koster litt under 200. Jeg har heller ikke hatt noe penger til å kjøpe noe annet enn en fotobok og noen pyntepapirer som jeg lage til en minnebok, og gi den som gave på 1 års dagen vår. Armbåndet hadde passet veldig godt til kjolen jeg vurderer å kjøpe. Den er jo utrolig sukkersøt, og jeg kommer aldri til å ha råd til noe sånt ellers. Tror kjæresten min kommer til å like dette armbåndet veldig godt (:

  Email: nattha_93@live.no

  ReplyDelete
 23. åå jeg ønsker meg det armbåndet kjempe mye! Dessverre bor jeg ikke nærme der de selges:( Men jeg har bursdag den 26 mars som er neste lørdag, og det hadde vært en fantastisk bursdagsgave å vinne det søte armbåndet! :D Jeg vinner jo aldri, men vinner jo ihvertfall ikke om man ikke deltar! Fin blogg du har:) ha en fin dag!

  hanne_2603@hotmail.com

  ReplyDelete
 24. Jeg skal vinne - og jeg skal gi det bort til niesen min som konfirmerer seg i mai! Hun vil elske det:-)

  marlbak@online.no

  ReplyDelete
 25. Dette er sikkert en klisjé, men søsteren min har vært syk siden nyttår, og hadde VIRKELIG satt pris på en oppmuntring i hverdagen!
  Ellers veldig bra blogg, uten sammenheng forøvrig! :-)


  holmedahl_92@hotmail.com

  ReplyDelete
 26. Fordi jeg er din awsome kusine og passet så godt på deg i syden :D hehe say no more! :P Og fordi lilly blir så glad da, at hun snart kommer på besøk til deg :) hehe og for det var fint seff og jeg er sååå glad i deg og den KULE bloggen din :) :D

  ReplyDelete
 27. Siri Helene TovåsMarch 17, 2011 at 11:43 AM

  Jeg fortjener å vinne dette armbåndet fordi jeg har en venninne som ikke har hatt det helt på topp som jeg kunne overakse med å gitt henne et armbånd :)

  Siri-kula@hotmail.com

  ReplyDelete
 28. Jeg har blitt bestemor i en alder av 34,å føler at jeg har blitt gammel.Da jeg fikk titellen Farmor følte jeg meg plutselig 10år eldre,jeg synest jeg fortjener og vinne slik at jeg kan prøve og finne igjen den Monica som er inne bak titellen Bestemor....Smiler
  Jeg har desuten blitt følger av bloggen din,og har lagt ut en link på Facebook siden min.For å fa andre til å stikke innom også.....
  Håper du har en strålende dag og ønsker deg en strålende helg videre også...
  Hilsen fra en Monica full av ønsker og håp

  ReplyDelete
 29. Hvorfor jeg fortjener å vinne? Vel, jeg fortjener det vel ikke mer enn noen av de andre, men kan jo håpe at man er så heldig at man blir plukket :)

  Jeg trenger rett og slett å spice opp gamle antrekk med et kult armbånd fra Fam Irvoll :)

  Ha en fin helg.
  Mvh Camilla

  ReplyDelete
 30. Vanskelig å si at jeg fortjener å vinne fremfor andre, men jeg sliter veldig med livet mitt grunnet en forferdelig øresus, nesten døvhet, kranieforskyvning, whiplash, kjevesleng osv.
  Slik at jeg stort sett er blitt en eremitt.
  Det koster meg veldig å gå ut å handle eller gjøre noe annet f.eks.
  Kunne være morsomt å vinne på ekstra pent når livet går så veldig mot en.
  Har to små barnebarn som jeg nesten ikke ser grunnet dette. Forsøker all mulig behandling, og det siste jeg har kommet over er å få massasje fra min frisør som jeg inderlig håper vil gjøre meg så frisk at jeg kun kan telle minutter hvor jeg føler meg frisk.
  Vennlig hilsen Guri Marie.
  guri_marie.kristoffersen@getmail.no

  ReplyDelete
 31. Jeg fortjener å vinne for jeg har vært din faste leser i lang tid, kanskje burde kommentert oftere. Jeg synes en som har vært din faste leser burde fortjene dette armbåndet. Også elsker jeg bloggen din. Andre grunner til at jeg burde vinne er at jeg har nesten ingen smykker som er mine egne. Jeg har enten arvet kjøpt billig smykker. Jeg er arbeidsledig og får ikke kjøpt det jeg selv har lyst på. Uansett jeg aldri har gjort det heller. Jeg trenger virkelig noe nytt og fint. Og det armbåndet er perfekt. Driver også å skifter på en måte stil nå. Prøver å komme over min mørke periode med svarte klær og begynne med farger. For jeg elsker farger.
  Hilsen Kristin
  kristin-666@hotmail.com

  ReplyDelete
 32. Jeg fortjener å vinne fordi jeg elsker å gjøre andre glade♥

  Klem fra Hilde

  ReplyDelete
 33. DRIT FIN BLOGG!
  jeg er med <3 hvis jeg vinner skal jeg gi den til bestevennen min, hun har hatt det litt vanskelig.. <33

  e-post: rebekkamel@hotmail.com

  - www.rebekkamellegaard.blogg.no

  ReplyDelete