photo homeblog.jpg     photo bloglovinblog.jpg     photo whoamIblog.jpg      photo instagramblog.jpg    

 photo tumblrblog.jpg      photo society6blog.jpg      photo twitter.jpeg      photo categoriesblog.jpg      photo linksblog.jpg      photo contactblog.jpg   


Monday, March 14, 2011

Leather

Photobucket
Favoritt skinnjakken min som jeg fikk av Bebbe og Besse (Bestefar og Bestemor), når de var i Tyrkia i 1994. Jeg likte den absolutt ikke da, men nå, 17 år senere, er det et av mine absolutte favoritt plagg! Den er så utrolig fin, og i det mykeste skinnet du kan tenke deg. Nå venter jeg bare på at våren skal komme, så jeg kan bruke den uten å fryse ihel.

Husk å melde deg på konkurransen hvor du kan vinne et Fam Irvoll armbånd.

//

My favourite leatherjacket, that I got from my grandparents after a trip they had to Turkey in 1994. I didn't like it at the time, but now, 17 years later, it's one of my favourite jackets! It's so nice, and the leather is amazing. Now I'm just waiting for spring to arrive, so I can wear it without freezing to death.

16 comments:

 1. Ssh besteforeldre som har peiling på klær da=D Ja, de må være i slekt med deg!

  ReplyDelete
 2. Nice! De er jo resere på skinn i Tyrkia :)

  ReplyDelete
 3. Looking good. Kult med plagg man kan ha et helt liv!

  ReplyDelete
 4. Alltid kos å finne gamle plagg man kan bruke i en annen sammenhengt enn det som var tiltenkt! :)

  Love M

  http://thelifeofmarlen.blogspot.com/

  ReplyDelete
 5. sv: hehe, denne gangen ble det bare svart/brunt :D så, ik så meget spennende må jeg si!

  ReplyDelete
 6. Den jakken er virkelig fin, helt utrolig at du har hatt den så lenge!

  ReplyDelete
 7. Den så helt fantastisk ut da!! :)

  ReplyDelete
 8. den er jo så fin! og så herlig at du har spart på den så lenge. sånt er så göy- shoppe på sitt eget loft eller i egen kjeller ;)
  x

  ReplyDelete
 9. Er typisk at man ikke setter pris på "kles-gaver" fra mor/far, besteforeldre før år etterpå! Jeg har også noen slike plagg ;) Hadde vært flott å se et bedre bilde av deg med jakka!

  ReplyDelete
 10. samme med meg! jeg kjøpte meg ei jakke i syvende klasse, brukte den en gang - mens nå, flere år senere, er det favoritt jakken min! klarer nesten ikke vente til det blir varmere i været så jeg kan bruke den på fulltid!

  ReplyDelete
 11. Åh...ingenting er som en super skinnjakke :D

  ReplyDelete
 12. du ser flott ut, også er det så søtt at du kaller de for bebbe og besse. awh!

  ReplyDelete
 13. Ikke for å virke helt stalker, men i dag var jeg inne på Weekday og kjøpte en tskjorte. Og da var det du som stod i kassen. Hehehe. Du er utrolig pen :D

  ReplyDelete