photo homeblog.jpg     photo bloglovinblog.jpg     photo whoamIblog.jpg      photo instagramblog.jpg    

 photo tumblrblog.jpg      photo society6blog.jpg      photo twitter.jpeg      photo categoriesblog.jpg      photo linksblog.jpg      photo contactblog.jpg   


Saturday, March 26, 2011

Profile

Photobucket
"Skinnjakke" fra H&M, veske fra Alexander Wang. // "Leatherjacket" from H&M, bag from Alexander Wang.

I dag er det strålende sol ute, så deilig! Jeg orker ikke fler vinterjakker, så jeg tar på meg skinnjakke, så får jeg heller fryse litt. Jeg skal en tur ut til min farmor på middag i dag, før jeg skal ut med noen venninner senere. Åh, denne dagen er så fin!

//

Today the sun is shining, I love it! I cant stand anymore winterjackets, so I'm wearing my pleatherjacket, even though I'll might get cold. I'm going out to my grandmother for dinner later, and then out with some girlfriends in the evening. I love this day!

8 comments:

 1. Den veska di er jo bare H O T !

  ReplyDelete
 2. Skulle ønske jeg bare kunne ta på meg skinnjakka. Nei, det er nok ennå lenge til vi kan gjøre slike ting her i Tromsø.

  ReplyDelete
 3. Så fin du er Ella :-) Kos deg i vårsola!

  ReplyDelete
 4. Åh vesken! Du så skikkelig fin ut :)

  ReplyDelete
 5. Heihei, jeg liker bildet av deg :-) Det fineste med våren er å ta frem skinnjakken og solbrillene og spasere ut i sola, mener nå jeg...

  ReplyDelete
 6. Jeg er enig med deg, nå må det bli vår! Jeg er så klar for å kjøre på videre med ballerina sko og sommerjakker.. ;)

  ReplyDelete