photo homeblog.jpg     photo bloglovinblog.jpg     photo whoamIblog.jpg      photo instagramblog.jpg    

 photo tumblrblog.jpg      photo society6blog.jpg      photo twitter.jpeg      photo categoriesblog.jpg      photo linksblog.jpg      photo contactblog.jpg   


Thursday, May 19, 2011

19.05.2011

Photobucket

De siste dagene er jeg blitt et par CD'er og en kjole rikere, og en mobil fattigere. Hvorfor noen vil stjele en HTC skjønner jeg absolutt ikke, men det er vel bare den perfekte unnskyldning til å kjøpe seg iPhone. Men før jeg får skrapt sammen nok penger til den, får jeg heller leve litt isolert fra samfunnet. Eller være superaktiv på Facebook, jeg stemmer for sistnevnte.

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra en runde på IKEA med mamma, vi er på IKEA flere ganger i måneden og spiser frokost, lenge leve! Og nå, står kjøretime på planen. Jeg har funnet ut at jeg er nødt å bli voksen, og en av tingene man må ha for å være voksen, er lappen. Så pass på alle i Bergensområdet, nå skal Ella ut i trafikken. Neida, dere trenger ikke passe på, jeg er egentlig ganske flink.

//

The last couple of days I've gotten a few CD's and a dress richer, and a cellphone poorer. Who steals an HTC cellphone? For me, it's the perfect excuse to buy an iPhone. But until then, I guess I'll stay isolated from the rest of the world, or just make hang out at Facebook.

Today me and my mom went to IKEA, we're actually at IKEA several times a month, eating theire continental breakfast, yum! And now I'm off for my driving-lessons, I almost feel like an adult! When I get my lisence, I'm officially grown up.

bloglovin

9 comments:

 1. Huff, folk er frekke altså! Lykke til med lappen:) Personlig får jeg aldri somlet meg til å begynne på den, og har innfunnet meg med at jeg må ta den i hui og hast når jeg blir gravid. (Aldri.)

  ReplyDelete
 2. Min kjære er bilfrelst så lappen trenger jeg vel egentli aldri å ta, men skal da gi det ett lite forsøk til sommeren! Min far er klin gal og har fått det for seg at jeg er flink bak rattet, så uten å ha lest en side om skilt, vikeplikt, rundkjøringer osv drar vi stadig ut på nye livsfarlige eventyr på hans kommando. Lykke til! Og diverse forbannelser mot vedkommede som stakk av med telefonen din!

  ReplyDelete
 3. Just came across your blog, its very cool and i like how its personal.

  lets follow each other!

  www.wecanpretend.blogspot.com

  ReplyDelete
 4. Åh dumme tyver! Godt at du har facebook da :) Kanskje jeg burde få fingen ut og starte på lappen jeg og?

  ReplyDelete
 5. Fin fin fin ! :D Jeg kjenner jeg har veldig lyst på Iphone 4 jeg også :-) Men den er så himla dyr, 5000 kr for en mobil liksom. Det er jo liksom en mulberry veske. Tror det kan være lurt å vente til Iphone 5 kommer ut, da blir sikkert den andre litt billigere. Klarer helt ærlig ikke å leve uten mobilen, glemmer jeg den en dag blir jeg helt stressa. Flaut men sant :P
  Ha en super duper helg!

  ReplyDelete
 6. Liker kjolen din:)

  Jeg tar også lappen nå faktisk, haha! Har utsatt det lenge nok, så blir godt å bare få det overstått! Går alt som det skal er jeg ferdig til sommeren. Lykke til :)

  - Kaja

  ReplyDelete
 7. Huff, den lappen ja! Jeg har også fått beskjed om at den må tas, men jeg tror jeg drøyer det til neste år ;)
  Lykke til!

  ReplyDelete
 8. hei snuppa! Tusen takk! Så fint bilde av deg!

  Love

  ReplyDelete
 9. fint :) jeg lurer på hvordan du har fått designet ditt, har prøvd å få overskriften midtstilt, men aner ikke hvordan, noen tips?

  ReplyDelete