photo homeblog.jpg     photo bloglovinblog.jpg     photo whoamIblog.jpg      photo instagramblog.jpg    

 photo tumblrblog.jpg      photo society6blog.jpg      photo twitter.jpeg      photo categoriesblog.jpg      photo linksblog.jpg      photo contactblog.jpg   


Saturday, May 7, 2011

Brenda Mini vs: Brenda

Photobucket
Åh, jeg har sånn problemer med å bestemme meg. Fra før av har jeg Donna Hobo bag, og jeg hadde egentlig bestemt meg for at jeg ikke trengte flere designer vesker, ettersom den er helt perfekt! Men - nå har jeg altså funnet ut at jeg vil ha en mindre veske også, jeg trenger jo ikke bære med meg kalender, iPod, og notatbok når jeg skal på byn. Så nå er disse to øverst på ønskelisten, men jeg kan jo ikke velge begge! Så spørsmålet er vel, Brenda Mini Camera Bag, eller Brenda?

//

I cant decide wich one to choose! I already have the Donna Hobo bag, but I need a smaller one aswell, for nights out. So the question is, Brenda Mini Camera Bag, or Brenda?

21 comments:

 1. Hvis du tenker å hovedsakelig kjøpe vesken for byturer og andre events, ville jeg nok valgt den største. Det er kanskje fordi jeg synes det er veldig snedig å kunne ha med meg en vannflaske! Men, hvis du ikke har noe behov for å ha med deg en vannflaske, ville jeg derimot valgt den minste. Den er jo tross alt veldig praktisk, og man får jo plass til det viktigste :) (men ikke en stor lommebok...)

  ReplyDelete
 2. Jeg har den vanlige Brenda, elsker den :-)

  ReplyDelete
 3. Brenda Mini Camera Bag.4 sure. Tror du ikke at du synes den "vanlige" blir for stor for "ut på byen" turer? Da trenger man jo bare kort, litt cash og leppestift!:)

  Jeg tiltrekkes mest av den lille, men!! Skal du ha en allrounder til alt, så ville jeg tatt den største!:)

  ReplyDelete
 4. Jeg har mini camera bag og elsker den :) Lykke til med bilteorien forresten:)

  ReplyDelete
 5. Jeg ville nok ha valgt den lille. Eller? Det blir litt sånn elle melle. :p

  ReplyDelete
 6. Hadde nok tatt den lille.

  http://annamargrete.wordpress.com

  ReplyDelete
 7. Oi, vanskelig! De er dritfine begge to, men jeg trooor jeg ville valgt mini :)

  ReplyDelete
 8. Jeg tror jeg synes Brenda er fineste, mye mer detaljer på den. :)

  ReplyDelete
 9. Jeg selv ville valgt Brenda :) Er jo greit at den går an å bruke til forskjellige anledninger når du skal kjøpe en så dyr veske.

  ReplyDelete
 10. Åh, vanskelig.. Men jeg ville valgt Brenda. Bedre med liiitt for stor enn litt for liten..! Det er en ond sirkel, når man først har begynt å kjøpe designervesker!

  ReplyDelete
 11. Åå, vanskelig, men jeg tror jeg ville gått for Brenda... Den er så RÅ! Må innrømme jeg er veldig misunnelig på deg nå.. hehe :D

  ReplyDelete
 12. Camera Bagen! Jeg skal kjøpe den straks selv. Driver og lurer på om jeg skal velge sort eller vinrød... eller begge. Iiiih. :)

  Så på Brenda selv da den kom ut, men etter mye fram og tilbake fant jeg ut at jeg ikke ville ha den fordi lenkene la seg så "fint" på hver sin side av den ene puppen da jeg prøvde den på tvers. Haha! Mulig det er bare jeg som hang meg veldig opp det, men... :P Der er Camera Bagen bedre fordi lenkene er tettere sammen. :)

  ReplyDelete
 13. Jeg har camera bag, den er ikke så liten som det gjerne kan virke som på bilder. Får fint plass til lommebok, litt sminke, snus Og røyk (når man skal passe på for andre). Fin str synes jeg(:

  ReplyDelete
 14. Mini camera bag:D Brenda sin skulderpad sak har en tendens til å vri seg rundt over alt fordi vesken er større! Og glidelåsene kan bli kobberfarvede etterhvert! Kjør camerabag!

  Love

  ReplyDelete
 15. Den lille :) Åh så fin <3

  ReplyDelete
 16. Jeg tror den lille blir for liten - i alle fall for meg :)
  Men begge er jo fine!

  ReplyDelete
 17. Jeg har Brenda Mini og det er by far det BESTE veskekjøpet jeg har gjort! den rommer alt du trenger for en bytur eller en varm sommerdag, og ser jo helt smashing ut ;)

  ReplyDelete
 18. JEg har Camera bag og er utrolig fornøyd med den :)btw, your style i amazing.

  ReplyDelete