photo homeblog.jpg     photo bloglovinblog.jpg     photo whoamIblog.jpg      photo instagramblog.jpg    

 photo tumblrblog.jpg      photo society6blog.jpg      photo twitter.jpeg      photo categoriesblog.jpg      photo linksblog.jpg      photo contactblog.jpg   


Saturday, May 7, 2011

Changes

Photobucket
Photobucket
Jakke H&M, skjerf Cubus, jeans Cheap Monday "Second Skin", tote Weekday.

Etter nesten fem år med "vanlig" ring i nesen, var det på tide å oppgradere, og etter å ha vurdert septum piercing i en evighet, trengte jeg bare et lite dytt, og vips! Der satt jeg i stolen på Let's Buzz med nålen gjennom neseveggen. Jeg er veldig fornøyd, men må innrømme at det er litt trist at den andre er borte. Men - kunne jo ikke ha begge, når det kommer til piercinger er det sant det de sier, less is more. Iallefall når det gjelder i en og samme nese.


//

Jacket H&M, scarf Cubus, jeans Cheap Monday "Second Skin", tote Weekday.

After almost five years with a regular nose-piercing, I upgraded to septum. Very satisfied, eventhough I kinda miss the old one.

12 comments:

 1. Hvor er skinnjakken din fra? Ser veldig fin ut! Er på utkikk etter en sort bikerjakke som er helt enkel og "vanlig" - hverken for kort eller for lang, og heller ikke for maximalistisk. Vanskelig...

  ReplyDelete
 2. yey, jeg fikk meg også nettopp septum :D

  var kjempefint på deg :D

  ReplyDelete
 3. Så fin den er! Min hull i nesa (som eg tok då eg var 15), gror aldri, så det hender eg innimellom tar fram ringen igjen ;-) Alle de andre har dessverre grodd, men eg sakner leppepercingen min mest, den var så fin!

  ReplyDelete
 4. Du er tøff Ella! Sykt kult på deg! :)

  ReplyDelete
 5. Kler det sykt bra! :D Klem fra helle. <3

  ReplyDelete