photo homeblog.jpg     photo bloglovinblog.jpg     photo whoamIblog.jpg      photo instagramblog.jpg    

 photo tumblrblog.jpg      photo society6blog.jpg      photo twitter.jpeg      photo categoriesblog.jpg      photo linksblog.jpg      photo contactblog.jpg   


Tuesday, May 31, 2011

Homemade

Photobucket

Photobucket

Fant frem mine gamle perler som jeg kjøpte for et par år siden når jeg jobbet på lekebutikk, og perlet noen armbånd. Har helt glemt hvor gøy det er å perle, nå skal alle lillesøstrene mine få perler til bursdag og jul, så skal jeg komme på perlebesøk!

//

I found some old perls that I bought a few years ago when I worked at a toystore, and made some bracelets. I had totally forgot how fun it was, so now all my littlesisters are getting pearls for christmas, and I'm going to pearl with them.

10 comments:

 1. Åh, alle lillesøstrene mine - så søtt! :) Høres ut som du har en flokk! Veldig fine armbånd!

  ReplyDelete
 2. Det skal jeg også gjøre i sommer :) Det er så gøy!

  ReplyDelete
 3. Kuli, homemade er så bra :D

  ReplyDelete
 4. Det er jo så kjekt å lage ting selv. Og så blir det så fint! :) Siden jeg har stedøtre hjemme er det også en super aktivitet å ta de med på.

  ReplyDelete
 5. De var utrolig stilige! :D DIY er som regel den beste løsningen ;)

  ReplyDelete