photo homeblog.jpg     photo bloglovinblog.jpg     photo whoamIblog.jpg      photo instagramblog.jpg    

 photo tumblrblog.jpg      photo society6blog.jpg      photo twitter.jpeg      photo categoriesblog.jpg      photo linksblog.jpg      photo contactblog.jpg   


Tuesday, May 24, 2011

Oslo

Neste onsdag reiser min kjære og jeg til Oslo, og blir der i fem dager. Derfor trenger jeg ideer til butikker, steder, cafeer og andre ting som må sees når man er i Oslo. Jeg er nemlig litt lei Karl Johan, derfor spør jeg dere. Hvor finner jeg de beste vintageskattene? Hvor bør jeg gå for å spise lunsj? Hva MÅ jeg se når jeg er der? Alle tips tas imot med stor takk!

Photobucket

9 comments:

 1. klisjé, men markveien på løkka (eller løkka generelt) må du sjekke ut, rundt der omkring finnes det meste :))) mat og sånn er ikke jeg så flink på desverre, vet ikke om noen skjulte skatter i grunn. god tur!

  ReplyDelete
 2. Du bør vel stikke innom Bogstadveien og Torggata :)

  ReplyDelete
 3. ja, dra til løkka. det holder det. også kan dere jo gå langs akerselven på søndag, da er det sånn marked der. hvorfor ikke ta seg en tur på grønland også!

  ReplyDelete
 4. Møkkaløkka forever! Hvis det er fint vær må dere spise lunsj i bakgården på Dattera til Hagen.

  ReplyDelete
 5. Dere bør ta minst en lunsj inne på BIT på Byporten. Salat med revet kylling og MASSE MASSE aioli på, det er seriøst det beste jeg vet og jeg er ikke noe salatjente i det hele tatt :)

  ReplyDelete
 6. Magmalou i Skovveien, Vintage på Løkka, Acne, Samsøe og Filippa K i Øvre Slottsgate, H&M huset i Bogstadveien!
  Lunsj på Delikatessen på Løkka, ut på kvelden på Kunstnernes hus eller Åpen Bar! Søndagsbrunsj på Olivia på Aker Brygge eller i Hegdehaugsveien!

  Kos deg ;)

  ReplyDelete
 7. Birkelunden på søndager(på grunerløkka), det er et stort marked med mye snadder og skatter =) Også marked ved utestedet BLÅ, ved akerselven på søndager. Vintage er Dianas Salonger og Velouria Vintage store favoritter. Operaen er vel et obligatorisk stoppsted også =)

  ReplyDelete
 8. Bagels'ene fra Bagel and Juice elsker i hvertfall jeg, sammen med en god juice/smoothie. Jeg liker best Peach Paradise :-) Ellers hvis dere er glad i mexikansk, er Mucho Mas populært, Olivia for italiensk .. :-) Kos dere!

  ReplyDelete
 9. Har hört me bra om en en resturant ved navn paradiso på lökka, men har ikke fått testa den selv. Eller så må du sjekke ut hm-butikken i bogstadveien 11 og kanskje ALDO der borte og eller den i karl johans gate :) Og Uff mitt imot östbanehallen ved begynnelsen på Karl Johan nesten :)

  ReplyDelete