photo homeblog.jpg     photo bloglovinblog.jpg     photo whoamIblog.jpg      photo instagramblog.jpg    

 photo tumblrblog.jpg      photo society6blog.jpg      photo twitter.jpeg      photo categoriesblog.jpg      photo linksblog.jpg      photo contactblog.jpg   


Thursday, June 16, 2011

Still here

Photobucket
Blouse from Weekday, shorts from Levis.

Jeg er her enda, jeg er bare litt opptatt for tiden, jeg skal nemlig flytte til Oslo! OG, få tannregulering. I en alder av 20 år. Det er i sånne stunder jeg priser meg lykkelig over å ha kjæreste, takk Gud! Så det blir spennende da, ny by, ny jobb, nye venner. Personlig ville jeg aldri verken ansatt eller blitt venn med en 20 åring med streng, men om jeg er heldig finnes det noen som kan se bort ifra det. Strengen skal heldigvis bare være nede, i typ 4 måneder, ellers hadde jeg dødd av skam. Eller, dødd mer av skam.

Men men, hvis det er noen som har en jobb til meg, eller vil tilby meg sitt vennskap, kan dere sende en mail til ella_stormark@hotmail.com, kjekt hvis du og har streng, så har vi noe til felles.

//

I'm still here, just a bit busy, I'm actually moving to Oslo! AND, getting braces, as a twenty year old. It's in times like theese I thank GOD that I'm not single, who would want a 20 year old bracefce? Anyways, lots of things happening, new city, new job, new friends.. Personally, I would never hire, or befriend a braceface, but hopefully someone else will. I'm only having the braces for four months, or else I would die of shame! Or, die more of shame.

Anyway, if any of you have a job for me, or want to offer your friendship, you can mail me at ella_stormark@hotmail.com, I would prefer that you have braces aswell, so we have something in common.


bloglovin

12 comments:

 1. Hahhaa, du er morsom Ella! Masse lykke til!

  xoxo Despite color

  ReplyDelete
 2. Så spennende. Trur du kjem til å bli fiiin med streng :-)

  ReplyDelete
 3. Hahaha, jeg tror det kommer til å gå fint. Og du har jo i det minste MEG her;) Jeg er så oppspilt over at du flytter hit at jeg seriøst vurderer å skaffe meg streng selv!

  ReplyDelete
 4. DET var fint og DET var bra skrevet, og det går nok helt fint! Haha, men jeg misunner deg ikke, for å sirre sånn.Braceface
  Og når jeg sier jeg er seriøs, er jeg seriøs. hjerte på hånda..nei, jeg mener hånda på hjertet :)

  ReplyDelete
 5. Oi, masse lykke til med flytting! Og med regulering!

  ReplyDelete
 6. Heheheh, kjedli. Savner ikke streng for å si det sånn!

  ReplyDelete
 7. Lykke til med streng!! Det er ikke så fælt, trust me. Jeg vet om flere som har streng (som ikke er tenåringer!) Og lykke til med flyttinga :d

  ReplyDelete
 8. Haha! Lykke til med flytting og alt! Jeg er sikker på at det blir great success. :) Klem

  ReplyDelete
 9. Så kjekt med Oslo! velkommen skal du være ;)

  ReplyDelete
 10. Uhu velkommen til Oslo :) Er det noen spesiell grunn?

  Jeg hadde alltid lyst på tannregulering, forevig komplekser for kanintennene mine. Men nå er jeg hvertfall for gammel. ! :(

  ReplyDelete
 11. Jeg føler veldig med deg! Strengt tatt så burde nok jeg også hatt tannregulering, men jeg tar til takke med sjarmerende, skjev tannstilling!
  Så spennende at du skal flytte!

  ReplyDelete