photo homeblog.jpg     photo bloglovinblog.jpg     photo whoamIblog.jpg      photo instagramblog.jpg    

 photo tumblrblog.jpg      photo society6blog.jpg      photo twitter.jpeg      photo categoriesblog.jpg      photo linksblog.jpg      photo contactblog.jpg   


Tuesday, July 26, 2011

26.07.2011

Photobucket

Jakke fra Tyrkia, genser fra T by Alexander Wang, smykke fra Panduro, veske fra Alexander Wang, jeans fra Cheap Monday, sko fra Sixty seven.

Sånn ser jeg altså ut etter en lang dag på jobb. Først opplæring og informasjonsmøte hos Acne/Pepper, så salgskaos på Weekday. Nå roper sengen på meg, før det blir en tilsvarende dag i morgen. Forresten, jeg kommer til å oppdatere salgsbloggen min en god del fremover, ettersom jeg må gå i Acne fra topp til tå på jobben (stakker meg..). Vel, kan IKKE klage, men da har jeg jo en del klær som bare blir liggende, så like greit å gi de et nytt hjem. Om det er noe dere har sett på bloggen min som dere er interessert i, kan dere sende meg en mail på ella_stormark@hotmail.com. Kanskje jeg er så grei at du får kjøpe det?


bloglovin

8 comments:

 1. Fin du var! Og jeg syns ikke synd på deg en plass hehe, Acne har så mye fint! Og mye til enhver smak.

  ReplyDelete
 2. Så fiin du er! Jeg er som du vet keen på ullkåpa di fra Weekday, og den svarte frynseskinnjakka fra Monki:) HEHE:) <3

  ReplyDelete
 3. så fin du var :) kjempe søt på håret også!

  ReplyDelete
 4. Søt du var :)

  Og det samme var kollegaen din! Nam ;)

  ReplyDelete
 5. Heldiggris! Må du bare gå med Acne klær, ingeting fra andre steder? Ikke feil :)

  ReplyDelete
 6. å.herregud. FOR et nydelig antrekk! hvor får man kjøpt genseren i norges land?!

  ReplyDelete