photo homeblog.jpg     photo bloglovinblog.jpg     photo whoamIblog.jpg      photo instagramblog.jpg    

 photo tumblrblog.jpg      photo society6blog.jpg      photo twitter.jpeg      photo categoriesblog.jpg      photo linksblog.jpg      photo contactblog.jpg   


Thursday, July 21, 2011

ACNE

Photobucket

Photobucket
Skinnjakken fikk jeg fra Bebbe & Besse (Besteforeldre) etter en Tyrkia tur i 1994(!!), buksen er fra Bik Bok, skoene fra Din Sko, og vesken er fra Alexander Wang.

For noen dager siden skrev jeg jo at jeg hadde fått meg jobb som ringehjelp på Monki, men en fast jobb hadde jo selvfølgelig vært det beste. Og det fikk jeg i dag. Fulltid på Acne!! Så nå skal garderoben renskes, før den skal fylles til randen med det beste Sverige har å tilby på klesfronten.

Sånn ellers klarer jeg ikke helt bestemme meg for hvordan jeg vil ha bildene på bloggen, om jeg vil ha de "vanlige", eller retro som jeg har hatt tidligere, på feks. dette innlegget. Jeg kan jo fortelle at det øverste bildet i det innlegget kommer i neste Mag, med mitt navn under! Jippi!
Men tilbake til bildene, retro VS. vanlig, hva syns dere?

bloglovin

11 comments:

 1. åherrreguuuuuuuuuuuuud! grattisgrattis! for et drøm!

  ReplyDelete
 2. Åh, fantastisk. Gratulerer!

  ReplyDelete
 3. Damn, gratulerer :D Jeg synes det er litt avhengig av innlegget, retro så utrolig bra ut på konsertbildene, men jeg tror jeg foretrekker vanlige bilder til antrekk og detaljbilder :)

  ReplyDelete
 4. ÅÅh, gratulerer!!! Jeg synes retrobilder passer best til bloggen din, og at de er kulesssssssssssst.

  ReplyDelete
 5. Gratulerer med ALT :D Haha så gøy med både jobb hos Acne og med bilde i Mag :D

  Vet ikke helt med bildene, jeg liker begge deler jeg.. Enig med Lene over ;)

  ReplyDelete
 6. Jeg tror det kommer helt an på type bilder ja, begge deler kan bli bra, spørs på stilen ellers tror jeg :) Kjør begge deler!

  Grattis med bilde i Mag!

  ReplyDelete
 7. omg, så misunnelig!!! ææææ, jeg jobber på kafé liksom.
  Men ja bildene, funker blanding? :)

  ReplyDelete
 8. Ja, eller jeg sendte mail til Shopbop, og spurte om de var interissert i et samarbeid på hvilken som helst måte. Ettersom det er den beste nettbutikken jeg vet om. Så la jeg selvfølgelig med blogg adressen min, og så fikk jeg mail tilbake at de syntes den var utrolig bra, og ville mer enn gjerne inngå samarbeid.Så nå linker jeg til dem ca. 10 ganger i måneden for 100 dollar. :) I tillegg så har de av og til lukket salg, så får jeg en kode som jeg kan dele med leserne mine :) Da er det bare de som har den koden som kan få utnytte av rabatten :)

  ReplyDelete
 9. Gratulerer! :D Jeg synes du skal ha dem retro jeg. :) Da får de enda mer personlighet! ;)

  ReplyDelete
 10. Syns det er fint å variere på bildene!
  Gratulerer med Acne, hvordan klarte du det?

  Her i Oslo er det helt jævlig nå. jeg er virkelig tom for ord!

  ReplyDelete