photo homeblog.jpg     photo bloglovinblog.jpg     photo whoamIblog.jpg      photo instagramblog.jpg    

 photo tumblrblog.jpg      photo society6blog.jpg      photo twitter.jpeg      photo categoriesblog.jpg      photo linksblog.jpg      photo contactblog.jpg   


Thursday, July 7, 2011

Hovefestivalen, Onsdag

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Ettersom vi var ganske sent ute med å komme oss til Hovefestivalen og campområdet, var det så og si umulig å finne plass til å sette opp teltet. Etter en stund fant vi en liten ledig gressflekk, og begynte å sette det opp, men fant fort ut av at det ikke var plass til hele, så vi gjorde så godt vi kunne. Brukte ca halvparten av stengerne, og improviserte litt. Needless to say, Kent måtte ut flere ganger i løpet av natten for å sette det opp igjen etter at det hadde rast sammen. Så vi reiste inn til Arendal og tok inn på hotell, vi.

Photobucket

Farvell til det skeiveste teltet i hele Arendal! Se så trist jeg var, superlei meg. Orket ikke tanken på å sove i en seng og våkne til hotellfrokost, for et liv..

Photobucket 
Photobucket

Photobucket

På kvelden bar det ut igjen på Tromøya for den beste konsertkvelden noensinne, med Kasabian, The Strokes, og Brandon Flowers. Alle konsertene var helt fantastiske! Var ikke så enkelt å få tatt bilder på The Strokes konserten, men det gikk helt fint, fordi....

Photobucket

På veien inn igjen til hotellet MØTTE jeg Julian Casablancas, vokalisten i The Strokes!! Jeg DØDE innvendig, og fikk skamrost han litt, før jeg kastet meg rundt halsen på han. Også smilte han til meg. Åh, dere. Fineste kvelden på lenge! Tusen hjertelig takk til Celine for en helt fantastisk opplevelse!! 

bloglovin

6 comments:

 1. Ser ut som du har hatt et fantastisk opphold! Heldig du var som vant billetter dit :D

  ReplyDelete
 2. Hahaha, du er festlig! Ser ut som en herlig dag på festival:)

  ReplyDelete
 3. HERREGUUUUUD! DIN HELDIGGRIS! for en momement det må ha vært!

  ReplyDelete
 4. WOw, enn at du faktisk møtte Julian! Fantastisk! Gleder meg til å se mer fra tiden din på Hove :)

  ReplyDelete
 5. Ella, jeg så deg på en Oslo night video fra Hove : http://oslonights.no/2011/07/07/hove-festival-01-07-11/ på den nederste vidoen :)

  ReplyDelete