photo homeblog.jpg     photo bloglovinblog.jpg     photo whoamIblog.jpg      photo instagramblog.jpg    

 photo tumblrblog.jpg      photo society6blog.jpg      photo twitter.jpeg      photo categoriesblog.jpg      photo linksblog.jpg      photo contactblog.jpg   


Wednesday, July 13, 2011

Monki-tjej

Photobucket

Så, det er blitt litt forandring i planene. Vi flytter ikke til Oslo, blir i Bergen for nå. Jeg har jo sagt opp jobben min på Weekday og de har ansatt to nye, men jeg var så heldig at jeg fikk jobb som ringehjelp på fine Monki! Så i morgen skriver jeg kontrakt, og vips - er jeg Monki-tjej!

bloglovin

21 comments:

 1. Jeg elsker monki! De har utrolig mye kult!

  ReplyDelete
 2. å så stilig <3 liker monki :) Dødskule klær der.

  ReplyDelete
 3. Så gøy! Jeg elsker Monki :)

  ReplyDelete
 4. grattis.. Hvorfor ble det ikke Oslo? Vi skulle jo ta kaffe;) let me know next time youre in town

  ReplyDelete
 5. Å neei hvorfor ikke Oslo? Monki er jo også kult da :)
  Jeg kan bli litt overveldet der inne, kanskje fordi det er så mye farger på en gang. Men har noen skatter derfra jeg ikke vil unnvære. :)

  Du får det sikkert topp!

  ReplyDelete
 6. Skjønner.

  Ja! Jeg har en fantastisk sølv farget kjole med "leo" flekker på og den får jeg alltid masse skryt for og spørsmål om hvor den er fra. Husker selv jeg så den på en jente og tenkte at hun hadde funnet en nydelig vintage kjole, helt til jeg plutselig så den hengende bortgjemt på monki i karl johan. Lykke!

  ReplyDelete
 7. hallo, nå hadde jeg på en måte håpet på å se deg på monki eller weekday eller en annen super kul butikk, også blir det ikke noe av? Karmaferie! :(

  Uansett, du kjenner mine ord, elsker forsatt bloggen din!

  ReplyDelete
 8. Looks great!
  Follow each other? :)

  XO,
  Lucija

  withlovelucija.blogspot.com

  ReplyDelete
 9. sv: Jeg er jo kun søt fordi du og dine innlegg er verdt å lese, ellers hadde det vært noe helt annet. Det kan jeg love! Frister å dra til bergen, eneste som ikke liker tanken er håret som kruser seg med 1% fuktighet, haha, nei, neste sommer?

  ReplyDelete
 10. Åh, det var synd det ikke ble Oslo, men hey - dere gjør det jo fint i Bergen, så da går det jo greit. Ihvertfall når det ble Monki-jobb :D

  ReplyDelete
 11. i love monki=)


  http://www.lainfluence.blogspot.com/

  ReplyDelete
 12. uff, hvorfor ikke flytte?

  gratulerer med jobb iallfall <3

  ReplyDelete
 13. Grattis! elsker butikken, er sikkert en kjempe spennende jobb! og masse fine klær da :) he he

  ReplyDelete
 14. Håper du får det fint i Bergen da! Liker Monki, gratulerer :)

  ReplyDelete
 15. Gratulerer med ny jobb! :D Tenk at de måtte ansette to stykker for å erstatte deg da. ;)

  ReplyDelete
 16. kult! da skal du jobbe med janie!! the best:) hils fra kristine;)

  ReplyDelete