photo homeblog.jpg     photo bloglovinblog.jpg     photo whoamIblog.jpg      photo instagramblog.jpg    

 photo tumblrblog.jpg      photo society6blog.jpg      photo twitter.jpeg      photo categoriesblog.jpg      photo linksblog.jpg      photo contactblog.jpg   


Tuesday, July 19, 2011

Payday

Photobucket
Alexander Wang, Brenda Mini Camera Bag

Se hva som ble med meg hjem i dag!! Har vært og siklet på den i en evighet nå, og fant ut at jeg bare MÅTTE kjøpe den. Så nå har jeg endelig en superfin veske til jeg skal ut, eller andre ganger jeg bare trenger et par småting.

Photobucket

bloglovin

13 comments:

 1. har den samme, i en type "burgunder rød" farge. Fantastisk!

  ReplyDelete
 2. Kjempefin :D Klem fra humle <3

  ReplyDelete
 3. Damn, that's wicked! Rålekker veske!

  ReplyDelete
 4. sv: hehe, har ikke hatt noe særlig nett, så måtte ta igjen alt jeg har gått glipp av vettu ;) Gjør det kun fordi du har wicked blogg og virker like wicked selv, kjære du :D

  Tusen takk :D Det er fuglene fra det nyeste coveret til Kaizers Orchestra, og er en svaleversjon ja :) Ja, skjønner ikke hvorfor den skulle gjøre det, men Henrik hadde bestemt at han MÅTTE, så da måtte vi vel bare da ;)

  ReplyDelete
 5. Den der er så herlig. Perfekt tror jeg faktisk!

  ReplyDelete
 6. Wee! Fin fin fin :D Grattis med ny veske :)

  ReplyDelete