photo homeblog.jpg     photo bloglovinblog.jpg     photo whoamIblog.jpg      photo instagramblog.jpg    

 photo tumblrblog.jpg      photo society6blog.jpg      photo twitter.jpeg      photo categoriesblog.jpg      photo linksblog.jpg      photo contactblog.jpg   


Saturday, July 23, 2011

Vondt i hjertet

I dag har vært en helt forferdelig dag, med tanke på hva som skjedde i Oslo og på Utøya i går. En kjempegod venn av meg skulle egentlig holde forelesning der i går, og bare takket være en tilfeldighet fikk han ikke reist likevel. Jeg har ikke ord for hvor vondt jeg har av alle som blir pårørt av dette, alle som har mistet en bror, søster, venn, sønn eller datter. Jeg håper så inderlig gjerningsmannen får den straffen han fortjener, selv om ingen straff er hard nok med tanke på de grusomme tingene han har gjort, og alle livene han har tatt.

7 comments:

 1. 21 år er absolutt ikke nok...

  ReplyDelete
 2. 21 års forvaring, på isolat med P1 som eneste sosialisering.

  ReplyDelete
 3. Fint innlegg Ella.
  Har hatt klump i halsen i hele dag, dette er helt forferdelig. Håper de siste blir funnet i god behold, og at ikke dødstallene vil stige ytterligere.


  Han får nok lovens strengeste straff, 21 år med forvaring og kommer da mest sannsynlig aldri ut fra fengsel. Norges svar på livstid. En mager trøst for dem som er rammet.

  ReplyDelete
 4. Han får det nok bedre på isolat enn blant medfanger. Jeg tror (og håper) han kommer til å motta helt jævlig behandling fra medfanger.

  ReplyDelete
 5. 21 år er en uvirkelig straff for denne mannen, det er alt for liten tid. Gjerningsmannen skulle aldri få sette sin for på Norsk, fri jord igjen.

  ReplyDelete
 6. Det er så vondt.. Hele Norge har det vondt.. Vi må nå være sterke og stå sammen, for de etterlatte og for ofrene. Ikke minst for fremtiden og for Norge <3

  ReplyDelete