photo homeblog.jpg     photo bloglovinblog.jpg     photo whoamIblog.jpg      photo instagramblog.jpg    

 photo tumblrblog.jpg      photo society6blog.jpg      photo twitter.jpeg      photo categoriesblog.jpg      photo linksblog.jpg      photo contactblog.jpg   


Sunday, July 31, 2011

01.08.2011

Photobucket

Fra og med i morgen er jeg offisielt en Acne-jente, gleder meg!

10 comments:

 1. Gratulerer... Og kos deg masse ;)

  ReplyDelete
 2. Gratulerer så mye! Jeg fikk helt hakeslep når jeg leste innlegget om at du fikk velge et helt antrekk i velkomstgave. Du aner ikke hvor mye jeg ønsker meg og har lyst på trackskoene! Jeg har aldri sett de i brunt semsket skinn (bare brunt), har de aldri ligget ute for salg på acne online? Åhhhr, jeg er så misunnelig! Elsker de skoene i brunt semsket skinn, de blir hakket mindre edgy, men så utrolig fine!

  ReplyDelete
 3. Gratulerer Ella, kjempegøy!

  ReplyDelete
 4. håper første dag på jobb har gått strålende! Skulle gjerne stukket innom... husk å si fra når du komemr til Oslo da.

  ReplyDelete
 5. Gratulerer så mye søte deg!

  ReplyDelete