photo homeblog.jpg     photo bloglovinblog.jpg     photo whoamIblog.jpg      photo instagramblog.jpg    

 photo tumblrblog.jpg      photo society6blog.jpg      photo twitter.jpeg      photo categoriesblog.jpg      photo linksblog.jpg      photo contactblog.jpg   


Wednesday, August 3, 2011

03.08.2011

Photobucket

Cardigan, jeans og bukse fra Acne, veske fra Alexander Wang.

Nå er jeg nettopp kommet hjem fra jobb, har vært på Acne, og litt på Pepper. I morgen skal jeg åpne alene for første gang! Tror det kommer til å gå veldig greit, så flink som jeg er! Resten av dagen skal jeg bruke på å ligge på sofaen i koma. Hadde tenkt å vaske gulvet, men DET, får vi se på.

bloglovin

13 comments:

 1. You look fabulous! Love this outfit, very cozy and very chic at the same time! And Alexander Wang - jealous!

  The Internet Garbage

  ReplyDelete
 2. Herlig! :) Leverte søknad på Acne i dag, og hun fortalte at jeg ikke trengte å være 18 år, så det er jo bra :D
  Krysser fingrene, men mener jeg har i hvertfall en viss sjanse ettersom jeg bruker over halve lønnen min der + at jeg vet godt hvem de som jobber der er. Haha, en gang gikk jeg forbi hun ene på gaten og så sa hun hei, da skjønte jeg hvor mye jeg engentlig går innom den butikken haha :) Du må vise oss skinnbuksen når du får den! :D

  ReplyDelete
 3. Wii :) Det er den som er ganske stiv i prisen sant? Så på den på Acne butikken i går, uuuutrolig fin hvertfall :D Men fikk du både skoene, cardiganen og buksen? Det er jo klær til over 10 000 liksom sykt :D

  ReplyDelete
 4. For en cardigan!! Helt nydelig! Flott antrekk ;)

  ReplyDelete
 5. Stilen din er helt fantastisk og dette antrekket..jeg vil ha alt :)

  ReplyDelete
 6. Go girl! Jeg har et lite spørsmål angpende Acne trackskoa... Haha, jeg har hatt planer om å investere i et par høstsko, men tenkte da først og fremst et par uten høye hæler siden jeg har Acne pistol short fra før, og trenger noen som får plass til tynne ullsokker og som holder på kalde og triste høstdager. Men, ja, jeg drømmer litt om disse skoene, og jeg har gjort det siden du skrev om dem. Det jeg er litt usikker på er hvordan hælen er? Føles den høyere enn de sorte acne"kopiene" du har av pistolsene, og er de veldig behagelige å gå i, eller anbefaler du meg å først og fremst ha ett eller annet lavt par å gå i før jeg kjøper disse? Og hva synes du om brunfargen (jeg har ikke sett skoene irl), går det bra til sort? Er litt overrasket over at du valgte brun siden du virker som ei som ofte velger sort, og jeg er litt av den typen selv, men falt virkelig for de brune... Phew. Langt!

  ReplyDelete
 7. ...Og forresten, vet du om den semskede varianten finnes i sort også? Er så utrolig usikker på hvilken farge jeg skal velge, hvis jeg skal kjøpe de. Føler meg veldig sort, og er litt lei av sort, samtidig som jeg er redd for at brunfargen skiller seg -for- mye ut, eller om det bare er en fin variasjon? Hjelp! Hahaha

  ReplyDelete
 8. Tusen, tusen takk for et langt og skikkelig svar! Jeg føler meg veldig enig i deg, og fikk på en måte bekreftet dette med fargen. Dessuten ser jeg jo at de tross alt er pittelitt like pistolsene i formen, og da gjør det seg kanskje i garderoben å ha noe som ikke er helt sort. Så, du trenger ikke å spørre angående den sorte evt. semskede versjonen, jeg har bestemt meg angående farge hvis jeg bestemmer meg for å i det hele tatt kjøpet de ;-)

  Jeg klarer ikke å gå i høyhælte sko i mer enn 4-5 timer uten å få vondt selv, så jeg ser meg nok pent nødt til å måtte kjøpe ett eller annet lavt par til høsten uansett, men jeg kommer aldri til å klare å glemme Track... Haha. Løsningen blir da kanskje å kjøpe disse + et lavere som er litt mer robuste når det blir litt pøsete og dårlig vær i Oslo. Jeg har aldri sett ordentlig på Acne Gun, men når jeg ser nærmere på de ser de jammen ikke så værst ut! jeg har ikke likt at de har vært såpass robuste/"stive" og jeg er ikke kjempeoverbegeistret for den "kantete" kanten øverst (haha, bra ordbruk her), men de hadde passet veldig bra som litt smårobuste høstsko når jeg tenker meg om... Jeg hadde egentlig sett for meg et par sko ala Jil Sander til høsten: http://www.mycolorfashion.com/wp-content/uploads/2010/07/21/Jil-Sander-Elasticated-leather-ankle-boots.jpg men jeg synes også de blir litt for lite robuste. Haha. Dette ble langt igjen, men det er et tema jeg tenker mye på for tiden x)

  En siste ting; hvor mye kostet Trackskoene egentlig? Er det samme pris som de i vanlig skinn som ligger på nettet, cirka 3500?

  ReplyDelete
 9. hei Ella! Alltid like kul..Fine bukser.Hva heter modellen?

  ReplyDelete
 10. Gratulerer så masse med ny jobb :D Blir sikkert kjempe morsomt!

  ReplyDelete
 11. du er så fin at det er ikke sant!

  ReplyDelete