photo homeblog.jpg     photo bloglovinblog.jpg     photo whoamIblog.jpg      photo instagramblog.jpg    

 photo tumblrblog.jpg      photo society6blog.jpg      photo twitter.jpeg      photo categoriesblog.jpg      photo linksblog.jpg      photo contactblog.jpg   


Sunday, August 21, 2011

20.08.2011

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Dagen i går startet på en fantastisk Kaizers konsert med Katrine og Maria, før vi fortsatte bort på 3 års feiringen til Acne Studio Bergen. Der ble vi møtt av ballonger, fri bar og selveste Facehunter. Etter det gikk vi en liten tur bort på Garage, før vi dro hjem og spiste taco til nattmat.

Dagen i dag har mildt sagt vært slapp, det ble pizza til frokost, og mest sannsynlig kinamat til kveldsmat. Og et par liter Cola. Men det er jo søndag, så da er det lov.

5 comments:

 1. Takk for linken til Maria. Lenge siden eg har ledd så mykje ;-)

  ReplyDelete
 2. Høres ut som en kul kveld!! Gleder meg til å ha slike igjen :)

  ReplyDelete
 3. hei! hvordan vil du si jeansen fra weekday er? altså deres eget merke, ikke cheap monday. den er jo så billig, men likevel synes jeg de er så fine!

  digger stilen og bloggen din forresten :D

  ReplyDelete
 4. Anonym: Tusen takk for det, så kjekt og høre! :D Jeg er veldig glad i "Thursday" buksene tl Weekday, og superfornøyd med kvaliteten! Er jo ganske mange modeller og velge mellom, så finner noe for enhver smak. Vil absolutt anbefale de!:-)

  ReplyDelete
 5. supert! har sett at du har de, og de sitter jo veldig bra, i tillegg til at de ser veldig fine ut! da blir det nok et slikt par på meg snart :)

  ReplyDelete