photo homeblog.jpg     photo bloglovinblog.jpg     photo whoamIblog.jpg      photo instagramblog.jpg    

 photo tumblrblog.jpg      photo society6blog.jpg      photo twitter.jpeg      photo categoriesblog.jpg      photo linksblog.jpg      photo contactblog.jpg   


Friday, August 19, 2011

Alexander Wang Kat Cap Toe Boots

Photobucket

En ting jeg skal på jakt etter i London, er disse skoene fra Alexander Wang. Åh, jeg håper så inderlig at jeg finner de, i mine øyne er dette de perfekte skoene!

10 comments:

 1. Sykt fine.. Men er den type sko som ser aller best ut på en liten fot, det må jeg innrømme.. Og det er dessverre ikke jeg velsignet med ihvertfall!

  ReplyDelete
 2. hei, har du lagt merke til om det selges noe håkan hellstrøm merch på apollon?:) evt. cdene hans?

  ReplyDelete
 3. må takke for bergensguiden du laget, forresten! var jeg som etterspurte den:) har allerede vært innom nesten halve lista di, og syns du har samlet mye bra der. var på pepper bl.a, men da var du nok ikke på jobb! har du noen parker å anbefale, forresten?:)

  ReplyDelete
 4. Herlige! Håper du finner de :D

  ReplyDelete
 5. Anonym 1: Hei! Jeg aaaaner ikke, hehe! Bare ring de og hør!:-)

  Anonym 2: Så bra!! Det kommer mer, må bare få kommet på litt til, hehe.

  Det er Nordnesparken, som naturlig nok ligger på Nordnes, ute med Akvariet. Også er det Nygårdsparken, men hold deg i nedre delen! Øvre delen er flust av narkomane, høres ikke ut som drømmeparken, haha, men er faktisk utrolig fint nede, fineste parken i Bergen! MASSE folk der på sommeren! :-) Men skal få oppdatert guiden en dag :-)

  ReplyDelete
 6. Når er det du drar? :D Jeg eeeeeeeeelsker london!

  ReplyDelete
 7. Wow, de var lekre. Og jeg må si jeg misunner jobben din hos Acne (og Pepper). Mer fantastiske butikker skal du leite lenge etter i Bergen.

  ReplyDelete