photo homeblog.jpg     photo bloglovinblog.jpg     photo whoamIblog.jpg      photo instagramblog.jpg    

 photo tumblrblog.jpg      photo society6blog.jpg      photo twitter.jpeg      photo categoriesblog.jpg      photo linksblog.jpg      photo contactblog.jpg   


Friday, August 5, 2011

Her jobber jeg!

Photobucket

Her jobber altså jeg! Eller, tre til fire dager i uken, de resterende timene skal jeg være på Pepper. Begynner å komme litt inn i rutiner og sånt, og i dag åpnet jeg alene, flink! Merker allerede at det kommer til å bli skamdyrt å jobbe der.

Begge butikkene har så ufattelig mye fint! På Pepper har jeg blant annet funnet meg en superfin bukse fra The Local Firm. Og tør ikke engang tenke på handlelisten på Acne, som består av skinnbukse, flere enkle singletter og t-skjorter, gensre, skjerf, lommebok, og ikke minst, flere par sko. Hei fin garderobe, hadet mat på bordet.

Photobucket

Denne hyllen har jeg så lyst på hjemme at jeg får helt vondt inni meg! Den er så fantastisk fin, Bare synd at den er spesialprodusert av Acne til butikkene, ellers hadde den stått øverst på møbel-ønskelisten! Får vel bare drømme om den.

bloglovin

10 comments:

 1. Åh, du har virkelig fått drømmejobben!

  ReplyDelete
 2. Det er så fint i Acne butikken i Bergen. Var innom der i november :)

  ReplyDelete
 3. Gratulerer med nye jobber =) Det kommer nok til å merkes på lommeboken tenker jeg hehe

  ReplyDelete
 4. ..ikke bare hyllen man drømmer om her...)

  ReplyDelete
 5. Hva skal man med mat på bordet når man kan ha Acne klær og sko i skapet!!?? hehe...

  ReplyDelete
 6. Jeg vet ikke helt om jeg er sjalu på deg for den jobben eller ikke.. :p

  ReplyDelete