photo homeblog.jpg     photo bloglovinblog.jpg     photo whoamIblog.jpg      photo instagramblog.jpg    

 photo tumblrblog.jpg      photo society6blog.jpg      photo twitter.jpeg      photo categoriesblog.jpg      photo linksblog.jpg      photo contactblog.jpg   


Saturday, August 27, 2011

Jeg lever!

Photobucket

Joda, jeg er fremdeles i live. Siste uken har gått så fort, så har rett og slett ikke funnet tid til å oppdatere. Har minst tusen nye ting å vise dere siden sist! Eller, kanskje ikke tusen, men noen. Men - det blir ikke i dag. I kveld skal jeg nemlig trosse vind og vær, å gå ut å gjøre byen uttrygg.

6 comments:

 1. Det var godt å høre (lese). Håper du får en fantastisk kveld! :D

  ReplyDelete
 2. Så bilde av deg her; http://gorgeousmess.blogg.no/1314468662_weekend_inspo.html

  Hehe :)

  ReplyDelete
 3. Kos deg! Gleder meg til å se :D

  ReplyDelete
 4. Håper du hadde en bra kveld ute! Gleder meg til å se tingene :D

  ReplyDelete