Home        Bloglovin        Who am I?        Instagram        Society6        Blogshop        Contact        Categories        Links       


Saturday, August 27, 2011

Jeg lever!

Photobucket

Joda, jeg er fremdeles i live. Siste uken har gått så fort, så har rett og slett ikke funnet tid til å oppdatere. Har minst tusen nye ting å vise dere siden sist! Eller, kanskje ikke tusen, men noen. Men - det blir ikke i dag. I kveld skal jeg nemlig trosse vind og vær, å gå ut å gjøre byen uttrygg.

6 comments:

 1. Det var godt å høre (lese). Håper du får en fantastisk kveld! :D

  ReplyDelete
 2. Så bilde av deg her; http://gorgeousmess.blogg.no/1314468662_weekend_inspo.html

  Hehe :)

  ReplyDelete
 3. Kos deg! Gleder meg til å se :D

  ReplyDelete
 4. Håper du hadde en bra kveld ute! Gleder meg til å se tingene :D

  ReplyDelete