photo homeblog.jpg     photo bloglovinblog.jpg     photo whoamIblog.jpg      photo instagramblog.jpg    

 photo tumblrblog.jpg      photo society6blog.jpg      photo twitter.jpeg      photo categoriesblog.jpg      photo linksblog.jpg      photo contactblog.jpg   


Tuesday, August 30, 2011

Like a virgin

Photobucket

Dette bildet, det likte jeg skikkelig godt! Skjerfet, øyenbrynene, sminken, øredobbene, alt! Om jeg kunne kledd meg i akkurat hva jeg ville nå, ville det nok blitt noe i den duren. Men likevel - føler jeg meg som verdens kjipeste for tiden. Klesmessig altså, personligheten er selvfølgelig på topp!

Hvordan kan jeg ha så klare meninger om hva jeg liker og vil kle meg i, men ende opp med å føle meg dødskjedelig hver eneste dag?


Nei, nå blir jeg 21 om en uke, og reiser til London om under tre, da skal jeg se på det som en mulighet til å kvitte meg med alle de gamle klærene, og kun kjøpe ting som skriker Ella. Er vel bare til å sette seg ned å begynne på handlelisten!

7 comments:

 1. To par er bedre en ett, eller....? haha! kjøpte selv pistolsene i limited edition sist høst, de er nesten litt blålige, og jeg har fryktelig lyst på de helt svarte også....

  ReplyDelete
 2. Nå må du gi deg Ella, du er jo kjempestilig hver gang du legger ut bilde av deg! Jeg digger hvordan du ser smashing ut i enkle klær og enkle farger, og enda mer smashing (man skulle ikke tro at det var mulig) når du har på deg mer spesielle klær.. :)

  ReplyDelete
 3. cheer up, missy! :) superklem!

  ReplyDelete
 4. utrolig herlig fotografi. elsker når det ser litt tilfeldig ut, "jeg er alltid så effortlessly fantastisk".
  elsker bloggen din, fantastisk inspirasjon!

  ReplyDelete
 5. Handleliste er så lurt! Syns du ser veldig bra ut jeg, håper du finner masse kult nytt i London :)

  ReplyDelete