photo homeblog.jpg     photo bloglovinblog.jpg     photo whoamIblog.jpg      photo instagramblog.jpg    

 photo tumblrblog.jpg      photo society6blog.jpg      photo twitter.jpeg      photo categoriesblog.jpg      photo linksblog.jpg      photo contactblog.jpg   


Sunday, August 7, 2011

London Calling!!

Photobucket

Mandag 19. september, setter jeg meg på et fly mot London sammen med Katrine og Kristine, og blir der i en uke! Jeg har så mye reisefeber at jeg får vondt i magen! Jeg skal spise engelsk frokost på en liten café, handle på Topshop og American Apparel, og masse masse mer.

Så nå trenger jeg tips fra dere, hva man bør gjøre i London? Hvilke marked bør jeg besøke? Hvor får man en fantastisk middag, hvor får man de beste drinkene? Hvor går man ut for å danse? Hvor går man for å sitte og slappe av og høre kul musikk? Jeg tar imot alle tips med åpne armer, og stor takk!

16 comments:

 1. Heldig! Jeg måå til London en tur til høsten selv. Har bare vært der én gang tidligere, så har ikke noe tips dessverre:/

  ReplyDelete
 2. Vil anbefala deg å lese her : http://www.itsthea.com/?page_id=5361

  http://nettenestea.com/?p=22628

  http://cecilieamabel.blogg.no/1264423696_londontips.html

  http://www.klikk.no/mote/detnye/skjonnhet/article444158.ece

  London e fantastisk så eg skjønna godt at du gleda deg! :-)

  ReplyDelete
 3. Portobello Road, Notting Hill! Jeg burde eeegentlig ikke gi fra meg dette, siden det er mitt beste tips, men i Portobello Road er det en liten smykkebutikk som selger masse fine vintage smykker. Jeg husker ikke hva den heter, men når du går nedover fra undergrunnen, fra stoppet Notting Hill gate, (den grønne linjen, altså District line) er den nedover Portobello Road og på et hjørne. :)

  ReplyDelete
 4. Jeg har supermange tips!
  Brick Lane på søndag MÅ oppleves! Masse vintage og morsomme boder.
  Drinks: Big chill bar, sketch, 93 feet east, lounge lover, après.
  Mat: loco mexicano i westbourne grove, DIM SUM (er overalt i london, kjede), masala zone i covent garden.

  Spør om du lurer på noe spess :):) Klem

  ReplyDelete
 5. Så heldig du er! har alltid hatt lyst å dra til London!
  Håper du får mange fine tips!
  SV;Enig med deg der!:)

  ReplyDelete
 6. Herreguuud, jeg er så utrolig misunnelig! En hel uke! Jeg har vært i London tre ganger, og aldri en hel uke, så jeg får frysninger av å tenke på hvor rolig man kan ta det. Åhr. Jeg og Espen/kjæresten drar onsdagen før dere og blir til fredagen, og nå angrer jeg så sinnsykt på at jeg ikke valgte å være der tre netter siden vi faktisk har hele helgen når vi kommer hjem (idioti, Ane, idioti...), men jeg har tross alt ikke råd til å betale tre netter på hotell. Lurer på om man kan endre flybillettene, hahaha.

  sv: jeg vet! Ja, de ser billigere ut enn originale Acnesko, men det er nettopp det jeg liker. Disse skoene får tross alt en helt annen plass i skoskapet siden jeg har innsett at jeg virkelig trenger et par lave høstsko som tåler litt pøsete Oslovær. Jeg orker ikke å gå og være nervøs for skoene mine konstant, noe jeg var siden jeg brukte pistolsene mine i hele forrige høst. Og åh, så fine de hadde blitt etter litt bruk, det er et av de få parene jeg har valgt ut som virkelig kler å bli slitt. Men, de er tross alt ganske inspirert av Acne, så jeg er litt usikker på om jeg ønsker et tredje par av den typen med snor på siden, så det står mellom nummer 4 og 5... Haha, jeg har en indre dialog med meg selv på bloggen din føler jeg, men jeg er bare veldig glad for å få innspill - nå har jeg fått tre heeelt ulike svar!

  ReplyDelete
 7. Å,jeg elsker london! Vil du gjøre noe litt utenom det vanlige kan jeg anbefale deg en sånn isbar de har der. Dritgøy! Men veldig kaldt da. Husker ikke helt hva den heter for øyeblikket, mentror det er fler der!

  ReplyDelete
 8. Så kjekt Ella! Tusen takk for fin kommentar! Var så kjekt å treffe på deg i går:D

  ReplyDelete
 9. Camden town og Portobello road market! Mye boder, mat, vintage osv.
  Angus Steak house for en god middag. Få lagt neglelakk på Wah Nails på topshop i oxford street. Og i Covent Garden er det kjempefint!

  ReplyDelete
 10. Jeg elsker London! Dere må på markedet i Camden, og se "We will rock you" :)

  ReplyDelete
 11. London er så gøøøøy! Jeg var der i februar, husker jeg skrev et par innlegg om hva vi gjorde der. Syns Linda-Mari (linda-mari.com) har fine tips, hun la ut rett før jeg skulle reise :)

  ReplyDelete
 12. du burde definitivt (som alexandra sier) dra til brick lane/shoreditch! ekstra mye å se på en søndag, men alltid mye kult der. du får f. eks en levisshorts til under hundrelappen. også er det masse kul kunst/foto der. veldig mange kule folk og noen rare. anbefaler deg å dra ut på kvelden der også, mange fine locations. husker selvsagt ikke navn på stedene.. men alt i alt; det er veldig KULT der :)

  ReplyDelete
 13. Ble litt misunnelig nå. Uansett, Camden Town og Portobello Road er must. :)

  Liker ikke å gi fra med dette tipset, men i Covent Garden så ligger vintagebutikken til Lily Allen.

  ReplyDelete
 14. London er en fantastisk by - du er heldig. Kan ikke huske alle gangene jeg faktisk har vært der, så begynner å bli en del :P Beyond Retro er jo et must, samt Camden. Det er det mest fantastiske stedet, spesielt i helgene hvor det er en mer markedslignende feel på det. Notting Hill Market er også flott (lørdager og søndager, tror jeg). Jeg har en del lp-plater og smykker som er kjøpt i London, som uten tvil er favoritter.

  ReplyDelete