photo homeblog.jpg     photo bloglovinblog.jpg     photo whoamIblog.jpg      photo instagramblog.jpg    

 photo tumblrblog.jpg      photo society6blog.jpg      photo twitter.jpeg      photo categoriesblog.jpg      photo linksblog.jpg      photo contactblog.jpg   


Wednesday, August 10, 2011

Pepper

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Tok med meg kamera i dag og knipset noen bilder etter stengetid. Det er altså her jeg befinner meg når jeg ikke er på Acne. Jeg har forøvrig forelsket meg i noen silkebluser fra T by Alexander Wang, så nå syns jeg egentlig at lønnen bare kan komme, må jo tross alt ha klær jeg kan bruke på jobb?! 

Jeg liker at jeg kan rettferdiggjøre alle mine fremtidige kjøp sånn, på Acne kan jeg KUN gå i Acne, og på Pepper kan jeg kun gå i merker derfra. Hello Acne, T by Wang, og The Local Firm jeans. Vi skal nok komme godt overens.

5 comments:

 1. :O Det er nesten så jeg må flytte til større byer så jeg kan søke jobb på slike steder! Hadde jeg hatt en så god grunn til å kjøpe så fantastiske klær hadde jeg vært blakk konstant! Du har noen wickede jobber! :D

  ReplyDelete
 2. Ååh. <3 Heldige du!
  Tror jeg også må flytte til en større by så jeg kan SHOPPE på slike steder! :p Evt. så får jeg gjøre meg ferdig med ingeiørutdannelsa, og åpne en slik butikk når jeg er ferdig på skolen. :p

  ReplyDelete
 3. Mums! Ikke feil i det hele tatt. For en herlig butikk, der må jeg ta meg turen innom neste gang jeg besøker søsteren min i Bergen :D !

  ReplyDelete
 4. Herlige arbeidsantrekk-krav.. kunne levd med det selv ;) Fin butikk!

  ReplyDelete
 5. Kan like det altså.... Jeg har sykt lyst på et skjørt fra T by Alexander Wang... De har det på retro, men må gå noen runder med meg selv om jeg virkelig skal bruke såååå mye penger på et skjørt!

  ReplyDelete