photo homeblog.jpg     photo bloglovinblog.jpg     photo whoamIblog.jpg      photo instagramblog.jpg    

 photo tumblrblog.jpg      photo society6blog.jpg      photo twitter.jpeg      photo categoriesblog.jpg      photo linksblog.jpg      photo contactblog.jpg   


Sunday, August 28, 2011

Puppy love!

Photobucket


Photobucket

Åherregud, i dag har jeg vært på besøk hos mamma og hilst på den nye babyen deres. Jeg trenger vel ikke si at jeg holdt på å bryte sammen i forelskelse når jeg møtte han?! Han har ett blått og ett brunt øye, og er den fineste og snilleste hundevalpen i hele verden! Nesten så jeg angrer at jeg flyttet hjemmefra. Blir nok noen turer hjem til mor de neste dagene, for å si det sånn.

Nå skal ikke dette bli en hundeblogg, men NOEN hundebilder må det jo bli av den lille hjerteknuseren. Jeg tror kanskje han er mannen i mitt liv.

12 comments:

 1. Så nydelig! Også de øynene da.

  Jeg har forresten noen spørsmål. Jobber du deltid eller fulltid hos Acne? Har søkt på fulltid, men skal også søke på deltid på Acne. Du trenger ikke si hva du tjener altså, men hvordan er det med lønn? Jeg flytter for meg selv når jeg får jobb, men lønn som deltidsansatt funker kanskje ikke så bra. Særlig ikke når det å leie leilighet alene koster cirka 9000 i måneden.

  ReplyDelete
 2. NYDELIG.... NYDELIG. deT ER LOV MED DOG CRUSH. HAR SELV LILLE HIPPIE SOM FÅR MYE KJÆRLIGHET HER I HUSET

  ReplyDelete
 3. ÅH! Superskjønn<3<3 Jeg er så valpesjuk selv, jeg!

  ReplyDelete
 4. Så nydelig!! Har en bråkebøtte selv.

  ReplyDelete
 5. Ååh, for en nydelig tass!

  Jeg har også en slik mann i mitt liv. Kjæresten min var så snikete at han stakk til FOD-gården i Oslo i januar og hentet hjem den mest perfekte blandingshunden som går på denne jord. Nå kan jeg jo aldri gjøre det slutt med kjæresten min, for det betyr at jeg mister mannen i mitt liv.

  ReplyDelete
 6. DAMN så skjønn! Hvilken rase er han?

  ReplyDelete
 7. Åååå... Så nydelig! Hvem blir ikke forelsket i hundevalper da, jeg ser hundevalper overalt her i Spania, og jeg vil ha med alle hjem! Hehe...

  ReplyDelete
 8. Så nydelig! For en søting :) Det er alltid kos med valpebilder!!!

  ReplyDelete
 9. SV: tusen takk :-) Og angående permanenten; I KNOW! Jeg har tatt permanent tre (?) ganger tror jeg nå, og det ble egentlig bare vellykket den første gangen - jeg hadde akkurat passe lengde, og jeg fikk bølger ala MKA Olsen. Oh! Men, har altså erfart at man også kan ende opp som et lykketroll. Haha.

  ReplyDelete
 10. Å herregud så søt!! Er helt valpesyk selv om dagen!

  ReplyDelete