photo homeblog.jpg     photo bloglovinblog.jpg     photo whoamIblog.jpg      photo instagramblog.jpg    

 photo tumblrblog.jpg      photo society6blog.jpg      photo twitter.jpeg      photo categoriesblog.jpg      photo linksblog.jpg      photo contactblog.jpg   


Monday, August 15, 2011

Vinn Kaizers billetter!!

Photobucket

Jeg er så heldig at jeg skal få dele ut to billetter til Kaizers konserten i Bergen førstkommende lørdag, 20. august! Jeg skal der selv, og gleder meg som helt sinnsykt mye!

Vil du på konserten? Legg igjen en kommentar om hvorfor akkurat DU skal få vinne, og lik innlegget på Bloglovin. Husk å skrive mail adresse! Lykke til :-)

Konkurransen er avsluttet! Var så vanskelig at det ble loddtrekning, vinnerne er kontaktet på mail.

Photobucket

17 comments:

 1. Så fin konkurranse! :) Jeg deltar ikke, men jeg tenker den som vinner blir superhappy. :D

  ReplyDelete
 2. Vært Kaizers-fan i mange år, kan tekstene utenat og har sett de to ganger live tidligere! Alltid like bra, Kaizers er tidenes liveband! :D Nå har jeg akkurat flyttet alene til Bergen for å studere. Konserten hadde vært en KNALLstart før en høst og vinter med mye lesing i vente :)

  likte forresten guiden din til nye Bergensbeboere:))

  Eli_bog@hotmail.com

  ReplyDelete
 3. Jeg vil vinne for jeg har kjempekjempe lyst å dra, jeg har tilogmed fri fra jobb akkurat den dagen. Men så har jeg ikke råd :( Det er så sinnsykt kjipt, for nesten hele vennegjengen skal utenom meg. På en måte bursdagsfesten til en kompis også. Så hadde vært dødsgøy om jeg kunne dratt. Om jeg vinner billettene, skal jeg ta med meg bestevenninna mi :) Også må jeg jo si at jeg er veldig Kaizers-fan og selvfølgelig. :p

  maaria.89@gmail.com

  ReplyDelete
 4. Min samboer har vært fans av de helt ifra starten av og har alle albumene og det er ingen andre norske band hun setter høyere enn dem. Hun har kommet seg inn på sykepleier høgskolen og er forberedt på studier de neste årene. Eg har vært treg og har ikke klart og skaffe oss billetter. Senest idag snakket hun om hvor gøyt det hadde vært og gå på akkurat denne konserten. Håper vi blir trukket til de 2 billettene slik at vi kan få oss en fantastisk konsert opplevelse

  Hilsen Godfrey

  gandi_86@hotmail.com

  ReplyDelete
 5. Ok, Ella!! Seriøst!! Dette er din sjanse til å få MEG boende på hemsen din!!! Vi kommer til å få verdens villeste helg sammen, ikke sant!! Også tar vi med oss ho over her som har flytta alene til Bergen, ho traff meg faenmeg mitt i hjertet! Har allerede sjekket ut togtider! Om jeg MÅ vinne begge billettene for å vinne, så har jeg alltids en å ta med, null stress. Du vet du viiiiiil, jeg digger deg og vet vi hadde fått det FETT SAMMEN!

  ReplyDelete
 6. PS: Jeg er ca like stor fan av Kaizers som deg, need i say more? Mo i knærna og våt i trusa!

  ReplyDelete
 7. Hei Ella! Jeg er ei 15 år gammel jente fra Nord-Trøndelag(det er 15 årsgrense!!!!!)Jeg har jobbet hele sommeren, og har derfor råd til å reise til bergen den 20.!!!!! Trenger bare biletter, da.. La meg vinne!!! Hvis jeg vinner skal jeg komme innom og besøke deg på Acne, og bruke opp resten av pengene mine der. Ha en fin kveld! malin-96@hotmail.com

  ReplyDelete
 8. Håhå!! Jeg elsker Kaizers selv, men ville overrasket min kjæreste som er SUPERfan av Kaizers med billetter. Jeg tror han ville dødd av lykke! Det hadde vært tidenes presang, som hadde vist hvor mye jeg setter pris på han:)

  klemmer fra Despite color

  ReplyDelete
 9. ojojjoj!! har følgt kaizers helt siden de tok kontroll på kontinentet i 2001 (eller 2. verdenskrig) skulle egentlig se de på rxr nå i september(!!) men må reise i konfirmasjon på andre siden av norge... hadde vert en drøm å høre de (med tusen dråper regn) i bergen! herregud, det hadde vert bra, en gjeng bergensere som synger på jærendialekt til mitt store favorittband, kultkultkult. siste sjangs for meg å få med meg violeta vol.1 turnéen deres

  tonje.elise@hotmail.com

  ReplyDelete
 10. Wow,dette kunne jeg virkelig tenkt meg og vært med på.
  Jeg rett og slett rå digger Kaizers,min sønn fikk se dem med ungdoms skolen for noen år siden,og jeg husker jeeg var blodig misunnlig :)Jeg fylte 35 år 30 Juli,men feiret ikke noe, pga ett samlivsbrudd.Har hatt eb veldig tung tid,å låst meg inne så jeg hadde virkelig trengt og komme meg ut,for å få begynt og leve igjen og hva hadde vel vært en bedre unnskyldning en å kunne gå på KAIZERS konsert :) Krysser fingrene og vil følge deg fremover,fin blogg du har her...
  Ha en strålende dag i Bergen,solen skinner i allefall her ute på landet i Øygarden. Stor klem fra meg Monica utenfor bergen

  ReplyDelete
 11. Har vokst opp med Kaizers som nummer 1 gruppe. Har alltid digget musikken deres. Kjæresten til moren min har fortalt meg så utrolig mye om dem, ettersom han kommer fra området der de kommer fra, og han har sine kontakter og vet en god del om dem. Smitter selvsagt over, jeg kan utallige historier utenat, og ja. Hadde bare vært så utrolig gøy! Bor selv litt utenfor Bergen, men kunne trengt en unnskyldning til å besøke Bergenby! Haha, forestiller meg ansiktet til Oddvar når jeg forteller ham og mamma om bilettene. Okeida, ønskedrømming er vel lov iblant.

  Okok, blir sikkert merkelig at en 15 år gammel jente interesserer seg for KAIZERS, men ja. Jeg drømmer ;)

  ReplyDelete
 12. aww for en råbra konkurranse!

  jeg har selv vært på én kaizers konsert på hovefestivalen, og det var bare HELT konge! vil veldig veldig gjerne ta med min kjære bestis som elsker bandet over alt. hun har akkurat flyttet på hybel, så økonomien er ikke alt for god, derfor tenkte jeg å overraske henne med noe veldig fint, som for eksempel dette. hadde passet midt i blinken for henne ;o) krysser fingrene for kjære bestis!

  mvh
  Ina

  ReplyDelete
 13. Jeg flyttet til Bergen for en liten stund siden, og verken studerer eller jobber pga depresjon, noe som er og har vært vanskelig. Har lyttet mye til Kaizers gjenom det siste halvåret og det har hjulpet så mye. Det hadde vært inderlig godt å få se dem på Plenen på Lørdag.

  KjerstiCath@gmail.com

  ReplyDelete
 14. Vinne? Jeg kjøper billettene for full pris :D

  ReplyDelete
 15. Åh, jeg regner med at konkurransen er avsluttet, kom hjem fra en jobbreise i dag, så har ikke sett det. Men jeg MÅ bare legge igjen en kommentar i tilfelle det skulle være en liten sjanse.. Jeg skulle egentlig se Kaizers på Roskilde i år, og hadde gledet meg i en evighet- men en time før konserten, ble bestevenninna mi alvorlig matforgiftet, og under hele konserten befant vi oss på Roskilde sykehus.. Noen av de andre vennene våre ringte opp til oss, slik at vi hadde konserten på mobilhøytalere-men herregud, det var ikke det samme, men samtidig en ganske bra konsertopplevelse, under omstendigheten. Jeg gråt når de spilte "Bris"- og jeg hadde blitt sååå glad hvis jeg hadde fått en billett og sjansen til å oppleve de "på ordentlig".

  Anniken :-)
  Annberge@mil.no

  ReplyDelete
 16. Rekner med du har plukket en vinner, menmen, prøver fordet!
  Jeg har kjempelyst til å gå på Kaizers i måren! Har nettopp flyttet til Bergen, etter mye stress og usikkerhet med å få leilighet. Og i går ringte besteveninnen min fra folkehøgskolen og sa at hun og noen andre venner kom til Bergen for konserten! Hadde vore kjempegøy å kunne vert med på konserten! Hadde det ikke vert utsolgt, og jeg hadde visst at de hadde konsert hadde jeg selvsagt kjøpt billett! Er storfan og kan alle sangene :D Vet at min nye romveninne og elsker de, hadde vore en super innflytningspresang å kunne overraske hun med en billett! Vet vi hadde storkost oss :)

  Hilsen Anne Beth
  anne_bethzu@msn.com

  ReplyDelete