photo homeblog.jpg     photo bloglovinblog.jpg     photo whoamIblog.jpg      photo instagramblog.jpg    

 photo tumblrblog.jpg      photo society6blog.jpg      photo twitter.jpeg      photo categoriesblog.jpg      photo linksblog.jpg      photo contactblog.jpg   


Saturday, August 6, 2011

Working girl

Photobucket

Klærene er samme som fra forrige antrekkspost, cardigan, bukse og sko fra Acne, veske fra Alexander Wang.
 
Jeg elsker å ha god tid om morningen! Nå har jeg allerede vært oppe i to timer, og vært ute og kjøpt meg en god frokost. Om tre kvarter er det jobb. I kveld skal meg og min kjære ut til Kristine på tapas, før det blir en liten tur ut. Lenge leve lørdager! Håper alle får en fin lørdag, enten dere jobber, har fri eller er på ferie. Det skal hvertfall jeg!

11 comments:

 1. kos deg så mye, vakre menneske!

  ReplyDelete
 2. Håper du får en fin dag på jobb. Elsker vesken forresten!

  ReplyDelete
 3. sv: tusen takk :-) Jeg liker den, men herregud, så vanskelig det skal være å finne alt jeg vil ha! Jeg har vurdert pippi-sko, og har det på vurderingslisten min som du ser i det nyeste innlegget mitt, men er veldig usikker... Har hatt det før, og føler kanskje at det er på tide med et par lave sko nå, selv om jeg aldri klarer å bli kvitt forelskelsene i slike boots!

  ReplyDelete
 4. sv: tusen takk :) godt å vite at det ikke bare er meg! hehe

  ReplyDelete
 5. finner ikke jakken i acne-nettbutikken jeg? krise!!

  ReplyDelete
 6. Hvordan er Acne Cardiganen i str?:)

  ReplyDelete
 7. Iselin: Den er ganske stor i størrelsen, jeg har størrelse small, og jeg er 1.80 høy :-)

  ReplyDelete
 8. Oki. Jeg er selv 158, og bruker m til vanlig i Acne. Kan jeg ha en s?:)

  ReplyDelete
 9. Iselin: Det er veldig vanskelig å si, mulig den blir litt lang. Den finnes i xs og, så er gjerne lurt å komme inn og prøve den!:-)

  ReplyDelete
 10. Ja, det må jeg gjøre:) Er ikke noe fint om den blir for lang heller :p

  ReplyDelete