photo homeblog.jpg     photo bloglovinblog.jpg     photo whoamIblog.jpg      photo instagramblog.jpg    

 photo tumblrblog.jpg      photo society6blog.jpg      photo twitter.jpeg      photo categoriesblog.jpg      photo linksblog.jpg      photo contactblog.jpg   


Wednesday, September 7, 2011

Someday

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Veske fra Alexander Wang, Canada skjerf fra Acne, bluse fra Bik Bok, sko fra Din Sko.

Det har vært ganske stile her de siste dagene, og for øyeblikket ligger jeg syk på sofaen i min nye rosa morgenkåpe, som jeg fikk av Katrine. Uansett hvor fin morgenkåpen er, er jeg ikke noe særlig syn i dag, derfor blir det noen "gamle" bilder.

I nærmeste fremtid har jeg tenkt å kjøpe meg nytt kamera. Jeg vil ha speilrefleks, men ikke størrelsen. Er så tungvindt å bære med seg. Derfor har jeg fått anbefalt Sony NEX-5, som er noe som kalles "speilløst". Jeg har også fått anbefalt Canon Powershot G12, eller eventuelt vente på G13. Er det noen som har noen tips? Gode alternativ til speilrefleks, som ikke veier et tonn.

9 comments:

 1. hva slags kamera bruker du nå da?

  ReplyDelete
 2. Et lite gammelt Canon kompaktkamera, og et speilreflekskamera som vi har på lån, hehe.

  ReplyDelete
 3. Fint antrekk!

  Sv: Ja, det var jeg som ikke fikk brukt gavekortet, men det går selvfølgelig helt fint! Var jo ikke din feil, hadde bare veldig lyst på skjerfet der og da. Men, et brunt venter på meg hos Acne i Oslo :) Og takk for komplimentet, kanskje den gjenreises etterhvert ;)

  ReplyDelete
 4. Jeg har ett Panasonic Lumix DMC-LX5, som kanskje ikke regnest helt opp mot speilrefleks, men som er helt utrolig bra med mange gode instillinger! http://www.elkjop.no/product/foto-video/digitalkamera/DMCLX5/panasonic-lumix-dmc-lx5-kompaktkamera
  GOD BEDRING!

  ReplyDelete
 5. Jeg elsker mitt G12 :) Håper du er bedre søta! God bedring

  ReplyDelete
 6. Jeg har G11, og det tar IKKE like bra bilder som speilrefleks. Hilsen superkresne Sunniva. :p
  G11/12/13 tar vel bilder som er klarere og finere enn vanlige, simple kompaktkameraer, men jeg ville ikke sammenlignet det med speilrefleks. G11 er kjekk å ha i veska, men jeg har absolutt lyst til å kjøpe speilrefleks igjen.

  Canada tror jeg kommer til å redde vinteren. Uten tvil!

  God bedring og klem. :)

  ReplyDelete
 7. Hei Ella!! Jeg har akkurat kjøpt meg Olympus E-PL1, som er fantastisk! Facehunter bruker G12, han sa at han var kjempefornøyd! Men styr unna NEX fra Sony, har hatt det selv og synes det var crap!

  klem

  ReplyDelete
 8. Jeg har kjøpt meg en Fujifilm X100. Tar like fine bilder som en speilrefleks, ser utrolig fett ut, er lite og ligger alltid i vesken min. Utrolig lyssterk opptikk som gir veldig bra bilder.

  ReplyDelete