photo homeblog.jpg     photo bloglovinblog.jpg     photo whoamIblog.jpg      photo instagramblog.jpg    

 photo tumblrblog.jpg      photo society6blog.jpg      photo twitter.jpeg      photo categoriesblog.jpg      photo linksblog.jpg      photo contactblog.jpg   


Thursday, September 8, 2011

Wake me up when September ends

Photobucket

Bilde fra slutten av juli.

Vi er bare i begynnelsen av september, men her er høsten kommet for fullt! Jeg var så lur at jeg gikk med tøysko til jobb i dag, i regnet. Og det pøste så mye at jeg til slutt måtte legge meg på svøm!! Neida, men jeg ble kliss våt på beina, og gikk sånn til jeg kom hjem, syv og en halv time senere. Nå har jeg forhåpentligvis lært at det kun er støvler som fungerer i denne byen her.

Egentlig vil jeg bare legge meg til å sove, og våkne om en og en halv uke, når jeg reiser til London! Nå er reisefeberen i gang for fullt, og jeg gleder meg som en gal til jeg skal tilbringe en uke i verdens fineste by, med verdens fineste jenter, Katrine og Kristine.

7 comments:

 1. Uffa, eg har gjort den feile to ganger denne uka! Tøysko og regn går ikkje overens.

  ReplyDelete
 2. Åh, den fra Selected Femme, er den ekte skinn? Regner med den er fin når du har kjøpt den. Må ha meg en skinnbukse, rett og slett, men har letet etter den perfekte i snart fem år, haha :D

  ReplyDelete
 3. Åh, du er heldig som skal til London nå. Jeg må vente helt til London. Men den som venter på noe godt... ;)

  ReplyDelete
 4. Så heldig du er som skal til London da! Flytter ditt selv om tre dager og gleder meg enormt :-) kjempe fint bilde av deg også!

  ReplyDelete
 5. Fint bilde av deg =) Nydelig lys! Skjønner at nå som det er 50 % sjanse for at vi flytter til Bergene i nærmeste framtid, må jeg investere i regntøy ;)

  ReplyDelete