photo homeblog.jpg     photo bloglovinblog.jpg     photo whoamIblog.jpg      photo instagramblog.jpg    

 photo tumblrblog.jpg      photo society6blog.jpg      photo twitter.jpeg      photo categoriesblog.jpg      photo linksblog.jpg      photo contactblog.jpg   


Wednesday, October 26, 2011

26.10.2011

Photobucket

På vei til jobb, ifört solbriller fra Primark, skjerf, skinnjakke og bluse fra Acne, veske fra Alexander Wang, skjört fra H&M, og Converse på beina.

De to siste dagene har det värt overraskende fint värt i Bergen, men kjenner jeg byen min rett begynner det vel snart å regne. Dagene går nå til med jobb, og for öyeblikker er jeg helt fra meg ettersom jeg ikke har funnet ut hva jeg skal väre på Halloween fest i helgen! Det er ikke ideene det står på, det er vel heller lommeboken. Jeg har jo et par ideer, og til den ene mangler jeg bare en lang blond parykk med pannelugg, så om noen vet hvor jeg kan få tak i en som ikke koster skjorten, (HEHE), skrik ut!

Photobucket

9 comments:

 1. perfekt ! har ikke andre ord enn det :) håper jeg ser sånn ut om noen år...

  ReplyDelete
 2. Så fine bilder av deg søta! Elsker skjerfet ditt :)

  Kan du hjelpe meg på vei i Polliani konkurransen, har så lyst å vinne :D
  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150906343285078&set=o.120890541284796&type=1&theater

  ReplyDelete
 3. Å jeg liker deg! Herlig antrekk som alltid :D

  ReplyDelete
 4. Nydelig skjerf! Håper søt står fint til i Bergen!

  ReplyDelete
 5. Hadde kjøpt det skjerfet i alle fargene om jeg kunne!

  ReplyDelete
 6. Silje: Åherrlighet, TAKK! Så utrolig snilt sagt!! :D

  ReplyDelete