photo homeblog.jpg     photo bloglovinblog.jpg     photo whoamIblog.jpg      photo instagramblog.jpg    

 photo tumblrblog.jpg      photo society6blog.jpg      photo twitter.jpeg      photo categoriesblog.jpg      photo linksblog.jpg      photo contactblog.jpg   


Saturday, December 3, 2011

Andrew Stockdale

Photobucket

Våknet opp i dag, pittelitt bedre enn jeg var i går. Og nå ligger jeg i sengen og hører på Wolfmother, ett av mine desiderte favorittband, som jeg nettopp fant ut kommer med nytt album tidlig 2012, jippi! Det må jo bare bli helt latterlig bra, alt Andrew Stockdale tar i blir jo til gull. Åh, jeg gleder meg skikkelig! Til dere som ikke har hørt noe særlig av de, bør dere sjekke ut begge albumene, "Wolfmother" og "Cosmic Egg", ellers går dere virkelig glipp av noe.

2 comments:

 1. Herregud, du har verdens beste musikksmak!!!

  ReplyDelete
 2. wolfmother <3 må finne frem cosmic egg-albumet mitt nå, kjenner jeg.

  ReplyDelete